Ulice 20.2.2013 - 2348. díl

Štamgasti budou i dnes vysedávat v pekařství u Vilmy Nyklové, která jim trochu nedobrovolně poskytuje azyl. Dnes ovšem bude výborně naladěná a dokonce si s nimi dá i jednu štamprli.

Důvod dobré nálady Nyklové? Lumírovo ujištění, že se jich co nejdříve zbaví. Jen co na radě hospodu odhlasují, Lumír podá inzerát na její pronájem a za chvíli bude opět otevřená. Jenže tak snadné to rozhodně nebude. Lumír totiž podceňuje svého soka Mastného... Jak hlasování na radě dopadne? Čím bude Mastný Lumírovi vyhrožovat? A co všechno se dnes Lumír dozví od Světlany a Pavla? Čím ho ti dva překvapí?

Markéta znovu boduje u šéfa
Markéta bude ráno opět výborně naladěná a opět si bude dávat záležet na svém vzhledu. To samozřejmě neunikne Simoně, která bude nenápadně vyzvídat, s kým se včera zdržela. Jakmile se dozví, že s Eddiem, bude jí hned Markétina proměna jasná. Markéta se zamilovala. To ovšem samotná Markéta hbitě odmítne. Není do koho. V práci pak bude plná elánu a dalších zlepšováků. Co třeba nakoupit do zásoby nějaké pití pro případ, že by zase nečekaně chtěli něco oslavit? Pravda, náladu jí trochu zkalí Lenka, ale ne nadlouho. Proč? A co řekne Jarda na Markétin návrh? Čím dnes Markétu potěší? Čím naopak Markéta potěší jeho? Proč si na ni Jarda vzpomene ještě i večer doma? Proč dnes bude Eddie na Markétu pořádně kyselý? A jak pokročí Lenčiny svatební přípravy, jimiž tentokrát potěší zejména Miriam s Puklickou?

Mikiho nečekané rozhodnutí
Thea se bude snažit udělat pověstnou tečku za vztahem se Štěpánem a začít znovu. Nejprve přijdou na řadu její věci, které jí Štěpán poslal. Až na výjimky všechny skončí v koši, byť jí to bude Libuška rozmlouvat. Thea o žádné vzpomínky nestojí. A hned taky sestře navrhne, že s ní začne chodit na pilates. Zaskočená Libuška jí sice pohotově odvětí, že se cvičením zrovna skončila, protože bylo drahé a daleko, jenže díky tomu zároveň přijde o alibi na společné večery s Liborem. A jak se vzápětí oba navzájem ujistí, o svá večerní setkání rozhodně přijít nechtějí... Na čem se Libuška s Liborem dohodnou? Čím dnes Miki namíchne Libora natolik, že bude volat dokonce i Martě? A co si o dění i Seidlových myslí Vlastimil Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.2.2013 - 2348. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz