Ulice 21.2.2013 - 2349. díl

Míša bude nadšením bez sebe, jen co Miki vstoupí do dveří Coolny. On opravdu přijel! Jenže Mikiho návrat bude mít jeden malý háček. Jeho rodiče o něm nebudou mít ani tušení. Miki však Míšu ujistí, že do Anglie ho už nikdo nedostane.

Miki bude mít plán, jak rodiče přesvědčit, aby mohl zůstat doma. Přesto v něm bude malá dušička, až bude vcházet k tátovi do ordinace. Oprávněně. Libor nebude chtít o žádném přerušení zaplacených studií v cizině nic slyšet. A na pomoc si na nezdárného syna tentokrát přivolá i Martu... Podaří se jim Mikiho přinutit, aby se vrátil zpět do Anglie? Jaké bude setkání Marty s Liborem po tolika měsících? Co Mikimu poradí Jirka? A proč se o něj budou Marta s Amálií strachovat?

Světlana a Lumír
Jen co Vilma Nyklová dorazí do práce, bude na ní Růža vyzvídat, co je u Světlany nového. Obě si budou užívat vzácného klidu bez štamgastů. Ovšem ne na dlouho. Jakmile si postaví na svou oblíbenou kávu, už se objeví Lojza a bude se dožadovat své obvyklé objednávky. Vilma Nyklová se sice pokusí štamgastů zbavit malou lstí, ovšem marně. Štamgasti u ní prostě opanují prostor bez ohledu na její zákaznice. A právě to se jim vymstí. Zatímco Nyklová se bude trápit se štamgasty, Lumír se bude rozplývat štěstím. Na radnici se za ním zastaví Světlana s dobrými zprávami... Co všechno dnes Světlana Lumírovi prozradí? Jak se jí v Moskvě opravdu daří? Proč za Lumírem vlastně přijde? Jaké pro něj bude mít překvapení? A čím Lumír potěší bezprizorní štamgasty i matku?

Dárek pro Toužimskou
Anča se Zuzanou se ještě vrátí ke společnému víkendu s Domem světla. Anča přizná, jak moc jí pomohlo promluvit si se Zuzaniným psychologem. Zároveň ale připustí, že odstup od dění doma jí dlouho nevydržel. Jen co se vrátila domů, už měla zase Toužimskou na talíři. Ema pro změnu řeší její narozeniny. Anču už však situace doma nebude tak ničit jako minulý týden. Dokonce si se Zuzanou i trochu zažertuje, když řeč přijde na Frantu a jeho první lásku. Ovšem právě s ní dnes Franta bude mít trochu trable... Proč bude mezi Frantou a Viki napětí? Co se Viki dotkne? Jak Ema vyřeší Eviny narozeniny? Jaký dárek pro ni vymyslí? A proč o tom nebude chtít mluvit s Ančou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.2.2013 - 2349. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz