Ulice 25.2.2013 - 2351. díl

Liškovi budou ráno jen zírat, co se to děje s Frantou. Do školy vystřelí bez snídaně a dokonce i bez své kytary. Jen co za ním zaklapnou dveře, Ema Bedřichovi a Anče prozradí, že se mu celý víkend neozvala Viki.

Ema neopomene přidat ani historku, proč je na Frantu naštvaná. Sama bude mít úplně jiné starosti. Dnes slaví její matka narozeniny, takže s Ančou pro ni budou hned po škole péct dort… Usmíří se Franta s Viki? A jak dopadne oslava narozenin Toužimské? Čím ji Ema zaskočí? A co potěší i Emu? Proč bude mít tahle oslava hořkou příchuť pro Anču i pro samotnou Toužimskou?

Libor a Libuška bez azylu
Miki se bude hodně snažit, aby tátovi nedal žádnou záminku k nespokojenosti. Sepíše všechny žádosti související s jeho návratem z Anglie a přestupem zpět na gympl. Zároveň tátu ujistí, že vše domluví i s agenturou a porozhlédne se také po brigádách. Ve škole bude kvůli jeho návratu mírné pozdvižení. Zatímco Jirka s Janou budou nad věcí, Nanny s Richardem z toho udělají téma dne… A jak Mikiho přivítá profesorka Hejlová? Bude se moci vrátit do své původní třídy? Čím dnes Miki naštve tátu? A jak Mikiho návrat zkomplikuje život Liborovi s Libuškou?

Márovy kámošky
Monika bude ještě i dnes dopoledne oceňovat Márovu chrabrost. Ovšem nadšení pro jeho hrdinství jí dlouho nevydrží. Bude stačit jeden telefonát Márovy „kámošky“, aby měla po náladě. Přestože Mára Olinku odmítne, Monika už bude mít den zkažený. A bude ještě hůř, až se za Márou zastaví v Coolně její zrzavá oblíbenkyně… Bude mít Monika důvod k žárlivosti? Proč se na Máru namíchne tak, že dnes budou mít po dlouhé době oddělené ložnice? A jak si bude se zrzkou rozumět Eddie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.2.2013 - 2351. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz