Ulice 26.2.2013 - 2352. díl

Moniku její naštvání nepřejde ani ráno. Mára se bude marně snažit udobřit si ji a vše uvést na pravou míru. Jen co se začne hájit, že s Radkou přece neflirtoval, Monika vybouchne a ironicky ocení, jak je dobrý.

Napětí mezi Monikou a Márou by se dalo krájet také v Coolně. Mára si hned Eddiemu postěžuje na tichou domácnost, ale ten ho tentokrát nepodpoří. Podle něj si za to Mára může sám. Radku včera sice odmítl, ale ne definitivně. Spíš se zdálo, že si nechává zadní vrátka. To Mára rezolutně popře. Eddieho názor mu ovšem začne vrtat hlavou. Stejně jako Monice ten Romanin... Co si Romana o tom všem a Márovi myslí? Co Monice doporučí? Jak si to bude chtít Mára u Moniky vyžehlit? Povede se mu to? A jak bude Monika o Máru dnes bojovat? Čím zaskočí svou mámu? Bude mezi Monikou a Márou konečně jasno?

Liborova pravidla
Miki poprosí hned ráno ve škole Janu o další krytí Míši doma, aby mohli být opět chvíli spolu. Jana se na jejich dostaveníčka po barech už ale moc tvářit nebude. Míša by měla ještě stále ležet doma a marodit, ne se scházet s Mikim. Nakonec mu ale krytí slíbí. Jenže pak se to na Mikiho začne valit ze všech stran. Kalina mu oznámí, že mu dá v nejbližších dnech srovnávací test z matematiky a že látku bude muset dohnat co nejdříve. Od Miriam Hejlové dostane dlouhý seznam povinné četby a podobné to bude i u ostatních pedagogů... V čem si Miki padne do noty s Jirkou? Jak dopadne jeho dnešní schůzka s Míšou? Proč kvůli tomu bude zuřit jeho táta? Čím Liborovi moc nepřidá ani Libuška? A co Miki řekne na tátova pravidla?

Eddie v kurzu
Bedřicha s Jardou dnes pobaví Markéta tančící mezi šanony natolik, že se k ní Jarda hned přidá. Takovou inovaci určitě jinde ve firmě zákazníkům nenabízejí. Jenže už o pár hodin později bude mít Jarda kvůli Markétě pěkně těžkou hlavu. Markéta pro ně objedná další materiál tak bleskurychle, že se tím Jardovi postará o pořádný logistický oříšek. Ovšem i s tím si Markéta bude vědět rady... Co Markéta Jardovi navrhne? A čím své šéfy překvapí později? Jaké plány dnes začne spřádat Eddie? A jak to vlastně s Markétou nyní má? Kdo to u něj dnes vyhraje na celé čáře? Markéta, nebo Márova Radka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.2.2013 - 2352. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz