Ulice 27.2.2013 - 2353. díl

Markéta dnes bude připravovat velkou svačinu do práce pro šéfy a Eddieho. Jakmile svého kámoše zmíní, Simona zbystří a hned jí pro Eddieho přidá ještě extra lahůdku navíc. Ten dorazí do dílny s předsevzetím, že Markétiným šéfům nic nedaruje.

Jarda s Bedřichem si ovšem Eddieho podají hned, jak uslyší jeho ironické poznámky na Markétinu adresu. Okamžitě ho ubezpečí, že Markétě nikdo ubližovat nebude a že ji nedají. Zároveň budou pobaveně vyzvídat, jak to vlastně s Markétou má... Co se Jarda s Bedřichem od Eddieho dozví? Kdo koho dnes bude lustrovat? Jarda s Bedřichem Eddieho, nebo on je? Jak u nich Eddie obstojí? A jak u Markéty? Proč to od ní zase pořádně schytá?

Miki a Libor- dva úhlavní nepřátelé?
Napětí mezi tátou a Mikim by se dalo krájet i ráno u snídaně. Jen co Milki zmíní, že si dnes domluví brigády, Libor si neodpustí jedovatou poznámku, proč to neudělal hned. Čím více se Miki bude snažit o samostatnost, tím více to bude Libora popuzovat. Výsledek? Miki o něco později přizná babičce, že je bez koruny, přestože tátovi tvrdil, že peníze má a nic od něj nepotřebuje. Amálie to jen tak nenechá a bude se snažit domluvit jak vnukovi, tak i synovi. Jenže oba si budou stát za svým. Miki chce, aby ho tát konečně začal brát vážně. Libor zase bude trvat na své rodičovské autoritě. Jak z tohoto začarovaného kruhu ven? Miki by řešení měl – postaví se na vlastní nohy... Jak Miki dopadne s brigádami? Čím ho dnes zaskočí Kalina? Jaký průšvih dnes bude mít kvůli Mikimu Míša? A jak Miki tátovi vrátí jeho zákaz dámských návštěv? V čem ho nechá pořádně vykoupat?

Vaškovy trable s láskou
Vašek se přijde s Matějem domluvit na mezioborové seminárce, kterou by si mohli šplhnout nejen u svých profesorů, ale i proděkana. Daleko víc ho však budou zajímat zprávy v mobilu. Hlavně jedna, které se stále nebude moci dočkat. Zatímco Matěj mu zkušeně doporučí, ať to vzdá, že o něj dotyčná prostě nemá zájem, Tereza bude jiného názoru. Třeba ta jeho vyhlédnutá jen čeká, až něco udělá, někam ji pozve... Který z nich má pravdu? Co na Terezinu historku o nešťastně zamilovaném Vaškovi řekne Gábina? Dočká se Vašek konečně reakce od té, které píše nespočet esemesek denně? A jak dopadne Matějova výzvědná mise? Pozná tajnou vyvolenou svého kámoše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.2.2013 - 2353. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz