Ulice 28.2.2013 - 2354. díl

Markéta bude po ránu pořádně vzteklá. Všichni chlapi jsou podle ní neuvěřitelně tupí. Víc to ale se Simonou nebude chtít probírat. A už vůbec ne poslouchat její řeči, že to s nimi tak špatné zase není.

Markétin nasupený výraz neujde později ani Jardovi s Bedřichem. Jardovi to nakonec nedá a zajde za ní na výzvědy, co se děje. Jediné, co se od ní dozví, bude kategorická žádost, aby propříště už Eddieho z jejich debat vynechal. To jí Jarda slíbí. Jenže jak to udělat, aby ve firmě byla zase pohoda? Co Jardu s Bedřichem napadne? Podaří se jim u Markéty vyžehlit srandičky na téma jejího chození s Eddiem? Čím Markétu později dostane Lenka? Proč si Markéta po práci počká na Jardu, aby mezi nimi bylo jasno?

Vaškovo rande s Gábinou
Matěj s Vaškem nebudou po ránu zrovna nejčerstvější. A o moc lépe na tom nebude ani Bětka. Zatímco ti dva v noci poctivě vyháněli Vaškovi z hlavy jeho tajemnou slečnu u pivka a basketbalu, Bětka kvůli jejich řádění nemohla spát. A co hůř. Stejně to nebude nic platné. Vašek Matějovi oznámí, že se musí dát co nejdřív dohromady, protože má v poledne rande. Jenže také tohle rande dopadne úplně jinak, než jak by si přál… Čím ho Gábina dostane? A čím on ji? Proč o ni bude mít Hynek starost? A co všechno dnes pro Vaška udělá Matěj?

Mikiho seznámení s Adrianou
Amálie dnes bude připravovat na večeři jednu ze svých vyhlášených specialit. Jakmile to zjistí Vlastimil, hned ho napadne, že by večeři mohli udělat pěkně rodinnou, ať se všichni poznají. Navrhne jí, že kromě Libora a Mikiho pozvou i Adrianu. Z toho bude mít Amálie trochu obavy vzhledem k Adrianině špatně skrývané averzi vůči Mikimu, ale nakonec bude souhlasit. Jenže Adrianino chování opět předčí všechny její černé můry… Proč bude Miki ležet Adrianě tak v žaludku? Jak jejich společná večeře nakonec dopadne? Proč Adriana vyjede na Mikiho tak, že se všichni nebudou stačit divit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.2.2013 - 2354. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz