Ulice 4.3.2013 - 2356. díl

Amálie dnes bude jako vyměněná, bez svého obvyklého optimismu. Liborovi vysvětlí, že se v pátek večer chytla s Adrianou a že jí Peškova vnučka vlastně vyhlásila válku. Navíc se o ní s Vlastou vůbec nemůže bavit, protože je mezi nimi kvůli ní hned zle.

Samotná Adriana nebude čekat, až na ni Amálie bude dědovi žalovat, a hned vytáhne do boje. Mámě barvitě vylíčí, jak ji chce Amálie vyštípat z dědova doma, a poštve ji tak proti ní. Klára nebude otálet. Ihned se vypraví za tátou, aby případnou katastrofu odvrátila… Co všechno se Vlastimil Pešek od dcery dozví? Zeptá se na konflikt s Adrianou i Amálie? Co dnes Vlastimila potěší? Co naopak dostane Adrianu? Proč se sesype? A proč se dnes Amálii nebude chtít vůbec domů?

Balet s Toužimskou a Frantův boj s podprsenkou
Ema se ráno doma raději ještě jednou ujistí, že dnešní baletní představení s Evou platí. Anča i Bedřich přitakají, ale Franta o něm nebude chtít stále ani slyšet. Když mu ovšem Viki ve škole řekne, že by šla na balet ráda, hned změní názor a nabídne jí, že to zařídí. Jenže Viki ho bude muset odmítnout, protože už má na dnešní odpoledne a večer domluvený program s mámou. Zklamaný Franta se proto dohodne s Borisem, že po škole spolu zapaří na kompu. Boris k němu však přijde s úplně jiným programem. Když je Franta doma sám, využijí toho k tréninku rozepínání dámského spodního prádla… Jak trénink kluků dopadne? Proč z toho nakonec bude pořádný trapas a Boris od Liškových doslova prchne? Jak dopadne dnešní společná akce Liškových s Toužimskou? Co bude dělat Anče těžkou hlavu?

Monika a Mára: Chodí spolu?
Mára s Monikou si budou užívat snídaně v posteli a ranního lenošení. Monika si to v Coolně pojistí výmluvou na koncepční poradu, jež se jim ovšem trochu vymkne z rukou. Mára se jí při vzájemném jiskření zeptá, jak to spolu nyní vlastně mají. Obyčejní spolubydlící už nejsou, takže co teď vlastně jsou? Spoluležící? Co mu Monika odpoví? Proč budou o něco později oba povzbuzovat vystresovanou Lídu? S čím se jim Lída svěří? Proč jí Monika s Márou doporučí, ať k nim pošle Honzu na pivo? Proč dnes bude nervózní i Olda? A čím se Monika Máry dotkne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.3.2013 - 2356. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz