Ulice 6.3.2013 - 2358. díl

Mezi Monikou a Márou bude i po ránu stále napětí. Monika by se ráda usmířila, ale u Máry tentokrát narazí. Její vysvětlení, že vztah s ním zatím s rodiči řešit nechtěla, Mára prostě nevezme. Navíc si bude myslet, že tentokrát nejde ani tak o její rodiče, jako spíš o ni samotnou.

V jednom Monika pravdu mít bude stoprocentně. Její máma nebude myslet na nic jiného než na její chození s Márou. Řešit to bude nejen doma s manželem, ale i v práci s kolegyněmi, hlavně s Romanou. Nějak si stále nebude umět představit, že Mára je Moničina další velká láska... Co bude dělat Jitce největší starost? Čím mámu Monika později překvapí? Co na celé věci nejvíc vadí Márovi? Čím ho dnes Monika zaskočí? Jak dopadne její usmiřovací mise, která bude tak trochu za trest? Stane se Mára hlavním chodem večeře u Farských?

Miki v jednom kole
Miki si ráno přivstane, aby se před roznáškou novin ještě podíval i na matematiku a dohnal mezery, které v učivu má. Jenže jeho mozek bude v tak brzkou hodinu prostě stávkovat. Informace zřejmě nepřijímal ani včera večer, když mu táta říkal o dnešní Libuščině návštěvě. Miki o ní nebude mít ani potuchy. Jakmile ji ale táta zmíní, Miki hned pookřeje. Nedá mu to, aby si do táty i tentokrát kvůli jeho krásné pacientce nerýpnul. Dnes ovšem nebude sám. Z Libora si bude kvůli Libušce utahovat také Amálie. Zároveň ho ujistí, že je ráda, že se právě oni dva našli. Vzhledem tomu, co mají za sebou, nyní jeden druhého podle ní opravdu potřebují... Jak dnešní Liborova schůzka s Libuškou dopadne? Čím Libušku zaskočí Thea? A čím dostane Miki tátu? Proč bude u nich doma opět dusno? A proč se na Mikiho naštve i Míša? Opravdu Miki zvládne vše, co si předsevzal?

Jardova výstava, Lenčiny svatební přípravy
Jardu dnes potěší pozvánka na prestižní výstavu nábytku, kde by měli mít s Bedřichem svůj vlastní stánek. Jakmile však Bedřich zjistí, že se jedná o sobotu, hned Jardu upozorní, aby s ním nepočítal. Zato Markéta se okamžitě nabídne, že ona svou firmu podpoří i o víkendu. Dokonce se nezalekne ani brzkého ranního vstávání. Zatímco Jarda bude mít plnou hlavu práce, Lenka se bude soustředit na svatební přípravy. Vždyť do svatby už bude zbývat jen šestnáct dní. Nejvyšší čas začít řešit svědky, účes i samotný obřad... Kdo bude Lenčiným svědkem? Čím Lenka překvapí Jardu? A čím zaskočí on ji? Dají se skloubit jeho pracovní povinnosti s náročnými svatebními přípravami? A jaké tajemství dnes Jarda prozradí Markétě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.3.2013 - 2358. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz