Ulice 7.3.2013 - 2359. díl

Datum Jardovy svatby s Lenkou se blíží. Již za patnáct dní se z něj stane ženáč stejně jako z Bedřicha. Ten mu tento stav náležitě vynachválí, aby se měl na co těšit. Jardu však bude veškeré šílenství kolem svatby i nadále naprosto míjet.

Bedřichovi přizná, že s Lenkou chce být tak i tak, na posvěcení jejich vztahu úřady mu příliš nezáleží. Svatbu absolvuje hlavně kvůli ní, aby jí udělal radost. Jemu by momentálně udělala největší radost zaplacená faktura za nábytek dodaný do jedné pizzerie. A právě šéfka tohoto podniku dnes nakráčí do Markétiny kanceláře, aby objednávku rozšířila. Markéta ji ujistí, že s ní novou objednávku mileráda sepíše, ale až po uhrazení peněz, které jim dluží... Jak si s arogantní klientkou poradí samotný Jarda? Donutí ji fakturu zaplatit? Co všechno se odehraje, že Markétě kývne na mejdan ve dvou? A jak tenhle přesčas nakonec dopadne? Čím Jardu večer dorazí Eddie? Proč ho opustí jeho typický humor?

Libuška a Libor končí s tajnůstkařením
Miki bude brzy ráno tak spěchat na roznášku novin, až nechtěně vzbudí tátu. Ten by se bez každodenního brzkého vstávání klidně obešel, stejně jako samotný Miki. Jenže bez brigád kasičku na Anglii těžko naplní. Okamžitě však využije tátova rozpoložení a připomene mu výhody práce pro Jirku. Lépe placená, více by ho bavila, nebyla by každý den a hlavně by odpadlo ranní vstávání. Na to rozespalý Libor tentokrát uslyší. Se synem proto uzavře dohodu. Pokud dnes uspěje u Kaliny, může pracovat po večerech pro Jirku. Náladu Liborovi okamžitě zvedne Libuška, která se za ním přes poledne zastaví v ordinaci, aby se mu ještě jednou omluvila za včerejší zrušený večer. A hned se spolu domluví na náhradním termínu... Čím dnes Mikiho zaskočí Jirka? Proč se Jirka kvůli němu pohádá s Richardem? Na čem se dohodnou Libor s Libuškou? Jak jejich dnešní schůzka dopadne? Čím ti dva překvapí Mikiho s Míšou? A proč se na Libušku oboří Boris, jen co přijde domů?

Nyklová: Strach z konkurence
Nyklová bude ráno netrpělivě vyhlížet svého syna. Včera se ho doma nedočkala, dnes to s ním už ale probrat musí. S očima navrch hlavy mu oznámí, že Mastný včera okukoval hospodu v doprovodu Vietnamců. Lumír bude okamžitě tušit, kolik uhodilo. Mastný se plánů udělat z hospody večerku zjevně nevzdal. To ovšem bude obrovská rána pro Nyklovou. Taková konkurence v těsné blízkosti jejich pekařství by je naprosto zničila. Ale co s tím? Co Nyklové poradí Růža? Jak to vypadá s dalšími zájemci o výběrové řízení o pronájem prostor, kde bývala Henryho hospoda? A čím matka vyrazí dech Lumírovi večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.3.2013 - 2359. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz