Ulice 8.3.2013 - 2360. díl

Zamilovaná Markéta bude po ránu jen zářit. Překvapené Simoně, které budou turbulence jejích nálad už podezřelé, jen doporučí, aby si taky někoho našla. Hned pro ni bude život radostnější. V kontrastu s rozjásanou náladou Markéty bude ta Jardova. U snídaně bude duchem mimo, po jeho pověstném humoru nebude ani památky.

Před Lenkou se Jarda vymluví na spoustu práce, ovšem právě dílně by se dnes zřejmě nejraději vyhnul. Nebo aspoň Markétě. I když se bude snažit, aby s ní nebyl vůbec o samotě, Markéta si k němu cestu stejně najde. Jen co osamí, hned ho začne líbat s tím, že to už prostě nemohla vydržet. Čím bude Markéta zamilovanější, tím větší peklo to pro Jardu bude... Všimne si Bedřich, že se mezi nimi něco děje? Podaří se Jardovi Markétě vysvětlit, že všechno je to jen jeden velký omyl a že žádné příště už nebude? Čím Jarda později překvapí Lenku? A proč si budou dělat o Markétu starosti Simona s Eddiem?

Nyklová chce večerku
Vilma Nyklová se svého nápadu přibrat si k pekařství ještě večerku jen tak nevzdá. Podporována Růžou začne plánovat, jak to všechno zvládnout. A tentokrát už na Lumírovo posvěcení rozhodně čekat nebude. Hned se vypraví na radnici za Denisou Mastnou, aby zjistila, jaké náležitosti musí obsahovat přihláška do výběrového řízení o prostory po Henryho hospodě. Jakmile se vrátí do pekařství, okamžitě se pustí do vypisování žádosti, aby ji stačila podat včas. Dnes je totiž poslední možný den, kdy se zájemci mohou do výběrového řízení přihlásit... Co bude dělat Nyklové největší starost? S čím si bude lámat hlavu? Co na její přihlášení do výběrového řízení řeknou štamgasti? A co Lumír? Čím dnes Lumír potěší štamgasty a naopak naštve matku? A co udělá radost jemu samotnému?

Vlastimilovo MDŽ
Vlastimil Pešek má dnešní datum červeně podtrženo v kalendáři. Na MDŽ nikdy nezapomene. S Amálií si domluví hezký večer a slíbí jí i malé překvapení. V květinářství pak nakoupí několik jarních kytiček, aby potěšil všechny ženy, které jsou mu blízké, včetně dcery a vnučky. Na Adrianu si dnes vzpomene i Libor. Mámy se opatrně zeptá, jestli se už všechno srovnalo a jestli zjistila, proč Adriana v pátek brečela na schodech. Amálie ho ujistí, že od té doby je doma klid. A ona se po věcech týkajících se Adriany raději nepídí... Jaké překvapení pro ni dnes bude Vlastimil mít? S čím se Vlastimil svěří Miriam? Jak Adriana opět zasáhne do života Vlastimila a Amálie? Jak nakonec bude vypadat jejich sváteční večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.3.2013 - 2360. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz