Ulice 11.3.2013 - 2361. díl

Vilma Nyklová bude v pekařství jak na trní. Dnes se vyhlašují výsledky výběrového řízení o pronájem prostor po Henryho hospodě. A jí stále vrtá hlavou, jestli radnici neměla nabídnout přeci jen vyšší částku. Co když to nakonec vyhraje někdo jiný?

Výsledky výběrového řízení budou nadmíru zajímat i naštvaného Pavla Millera. Proč ho na radnici neušili na míru jeho bratrovi, když už ho museli vyhlašovat? A hned si také podá viníka – Radka Mastného. Teď již ale nezbude nic jiného, než otevřít obálky podle regulí a nechat se překvapit, který zájemce nabízí za pronájem nejvyšší částku… Proč bude Pavel Miller zuřit i po otevření obálek? Jak nakonec výběrové řízení dopadne? Proč bude Nyklová kyselá jak ocet? A jaké překvapení dnes čeká štamgasty i Lumíra?

Jarda a Markéta: Peklo v práci
Jarda bude ráno doma opět duchem mimo. Zatímco Lenka bude stále ještě nadšená z výletu na Máchovo jezero, Jarda se bude i nadále užírat kvůli svému čtvrtečnímu selhání. Jeho chmury Lence neuniknou ani tentokrát. Jarda se opět vymluví na práci. Vzápětí šikovně odvede řeč na svatební proslov, z něhož mají už teď s Lenkou téměř husí kůži. Jenže co s tím jen necelé dva týdny před svatbou? Jestliže doma to pro Jardu bylo utrpení, v práci to pro něj bude kvůli Markétě ještě horší. Stejně jako pro ni… Dokážou ti dva spolu ještě normálně pracovat? Proč dnes bude za zlého šéfa Bedřich? Co všechno mu Jarda prozradí? Proč Markétě rupnou nervy? Co Jardovi navrhne Bedřich? A čím dnes Jarda překvapí Lenku?

Amálie ve vyhnanství
Amálie bude po víkendu hodně přešlá. Liborovi se svěří, že za její náladou vězí Adriana. Celý víkend byla usazená před televizí v jejich kuchyni. Přestože chápe, že se teď Adriana o sebe sama nepostará, že musí mít klidový režim a že dědovu péči potřebuje, být s ní pod jednou střechou je prostě nad její síly. Amáliino rozpoložení neuniklo ani Vlastimilu Peškovi. Dokonce si začne myslet, že Amálie na Adrianu žárlí. To mu ovšem okamžitě vyvrátí Miriam, která ví přeci jen trochu víc než samotný Vlastimil… Co dnes Amálii dostane? Proč bude hledat azyl někde jinde a domovu se raději vyhne obloukem? A co se dnes Adriana dozví od dědy a mámy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.3.2013 - 2361. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz