Ulice 12.3.2013 - 2362. díl

U Vlastimila a Amálie bude po ránu panovat křehká pohoda. Oba se budou snažit, aby tomu druhému vynahradili včerejší večer. Domluví se, že se dnes spolu konečně podívají na film, který Vlastimil daroval Amálii k MDŽ.

Plný optimismu se pak Vlastimil Pešek vypraví do školy. O přestávce zajde za Miriam Hejlovou, aby se s ní poradil ohledně Adriany a jejích možností rozšíření vzdělání. Sám ale nebude mít tušení, co by vlastně Adriana chtěla dělat. Napadne ho však, že by jí našli nějaké kurzy a dali jí tak na výběr, co dál. Samotná Adriana si zatím udělá v jeho kuchyni maximální pohodlí u televize. Tím dost zaskočí nic netušící Amálii, která se vrátí domů pro zapomenutý mobil... Co všechno si Adriana k Amálii dovolí? Co bude pro Amálii poslední kapkou? Jak se rozhodne situaci s Adrianou řešit? Co jí na to řekne Libor? A co Vlastimil Pešek? Neobrátí se její snaha nakonec zase proti ní?

Markétino vyznání
Jarda si na dnešek zařídí práci z domu, aby se vyhnul Markétě. Jenže Lenka mu hned ráno změní plány. Dnes k ní totiž přijde švadlena na zkoušku svatebních šatů. Jardovi tak nezbude nic jiného než opět vyrazit do dílny. Cestou se ještě zastaví za Lumírem. Požádá ho, zda by je s Lenkou neoddal. Nadšený Lumír bude samozřejmě souhlasit a hned se Jardovi připomene s rozlučkou. Přešlý Jarda ho však tentokrát zklame... Jak si Jarda svou rozlučku se svobodou představuje? Jak dopadne Lenčina zkouška svatebních šatů? Jak Markéta ustojí Lenčino předsvatební štěstí? Čím dnes Markéta dostane Jardu? A čím ho zaskočí doma Lenka?

Hory s Farskými
Farští se spolu s Hynkem, Gábinou a Šimonem vrátí domů z hor. Jen co vyloží batohy z auta, Gábina se pustí do vybalování a úklidu. Farští se proto hned rozjedou domů, i když Hynek by jejich společnost jedině přivítal. Olda se však k Hynkovi a Gábině už zanedlouho vrátí. S Hynkem si nechtě prohodili batohy s lyžáky, a tak si Olda přijede pro ten svůj. Hynek ho okamžitě pozve na kávu, což Gábině na náladě moc nepřidá... Co Gábině na Farských vadí? Proč dnes neudrží nervy na uzdě? S čím se svěří Tereze? O čem všem nemá Hynek ani potuchy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.3.2013 - 2362. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz