Ulice 13.3.2013 - 2363. díl

Libuška se po práci zastaví za Liborem s várkou čerstvých koláčů. Přestože si je Libor bude pochvalovat, Libuška přizná, že pečení není nic pro ni. Daleko raději by se vrátila k tetování. V tuto chvíli je to však nemožné, i když má plnou hlavu nápadů.

Libor nebude Libuščin návrat k tetování vidět tak černě jako ona sama. Ruce se jí možná už dávnou netřesou a výbava se dá přeci kdykoliv znovu koupit... Čím Libor potěší Libušku nejvíc? Proč si bude Miki z táty zase utahovat právě kvůli Libušce? Proč bude doktor Seidl později připadat divný Thee, až ho s Libuškou potkají v domě? Proč bude Libuška Thee lhát právě kvůli Liborovi? A co všechno později Thee a synovi přizná?

Provalení Jardova úletu s Markétou
Markéta bude po ránu zase jako hromádka neštěstí. Simona si o ni bude dělat čím dál větší starosti nejen kvůli jejím depresím, ale i pohřebním řečem. Markéta ji proto ujistí, že není hrdinkou z románu a opravdu si nic neudělá. Pořádně zničený bude také Jarda. Jen co přijde do práce, Markétě se znovu omluví a ujistí ji, že jí nechtěl ublížit. Zároveň připomene, že má před svatbou, což nešťastně zamilované Markétě moc nepřidá. Když ji navíc požádá, zda by ten úlet nemohl zůstat jen mezi nimi, na Markétu už toho bude moc... Kdo se o jejich tajemství dozví jako první? Proč se Jarda bude chtít se vším přiznat Lence? Co nešťastné Markétě doporučí Bedřich? A co Simona? S čím vším se Markéta nakonec svěří Eddiemu?

Gábina kuchařkou roku?
Gábina bude po ránu opět v jednom kole. Hynek jí dnes aspoň usnadní rozhodování, co uvařit. Objedná si velký kotel guláše s tím, že se doma zastaví na oběd. Gábině bude při vaření asistovat Tereza, jíž si postěžuje na galeje na horách se zasloužilými matkami. Takhle by Gábina rozhodně skončit nechtěla. Přesto má pocit, že právě k tomu směřuje mílovými kroky. Její slova nechtěně potvrdí Hynek, který neohlášeně přivede na oběd Oldu... Co Gábinu nejvíc rozhodí? Čím ji Hynek s Oldou dostanou? Čím Gábina nechtěně zasáhne Hynka? Co mu navrhne? A co on jí? Najdou opět společnou řeč?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.3.2013 - 2363. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz