Ulice 14.3.2013 - 2364. díl

Hynek se bude snažit zlikvidovat napětí, které doma panuje. Gábině navrhne, aby si dnes večer někam vyrazila se svými vrstevníky. Až přijde z práce, postará se o Šimona. A ze školky by ho mohla vyzvednout Denisa. Gábinu to na jedné straně potěší, ale daleko raději by byla, kdyby podnikli něco spolu.

Tereze si pak Gábina posteskne, že je asi vážně sobecká a náležitě nedovede ocenit, co všechno pro ni a Šímu Hynek dělá. Přitom by jen stačilo, aby Hynek jejich vztah trochu okořenil spontánností. Třeba se jedno odpoledne sebrat a jet někam na výlet vlakem. Nepohodu doma bude řešit i Hynek, jenž se svými pocity svěří Oldovi… Co Hynkovi Olda poradí? Jak dopadne dnešní hlídání Šimona? Proč nakonec zaskočí děda Mastný? Bude se držet na uzdě, jak ho požádá Gábina? A jak si Gábina užije svůj večer s přáteli? Co ji nečekaně vykolejí?

Kdo pohlídá Adámka?
Libor dnes nebude v ordinaci ve své kůži. Mámě přizná, že je to kvůli Libušce. Doma o něm ještě zjevně neřekla. Navíc každé jejich další setkání podmiňuje tím, jaký program budou mít Boris a Thea. Amálie však bude Libušku chápat. Vzhledem k tomu, co má za sebou, je podle ní jen logické, že se doma hned se vším nechlubí. Tentokrát ale budou oba dva vedle. Libuška se přes polední pauzu zastaví za Liborem, aby ho ujistila, že ta dnešní výstava platí. A že jestli bude chtít, může ji vyzvednout u ní doma. Thea i Boris už vědí, že jde s ním… Co Liborovi nečekaně zkomplikuje jeho rande s Libuškou? Jak se pro něj Miki s Míšou obětují? Proč Amálie zamíří z kurzu akupunktury k synovi, místo aby šla domů? A co navrhne Liborovi Libuška?

Víkend s Toužimskou?
Bedřich s Jardou budou v práci pořádně převálcovaní. Jarda si bude stále vyčítat úlet s Markétou a obávat se, aby se o tom nedozvěděla Lenka. Zároveň přizná, že dát Markétě dovolenou, byl skvělý nápad. Bedřich se zase bude obávat, co přinese schůzka s kurátorem. Jakmile s nimi chce v poslední době mluvit, vždycky se z toho vyklube nějaká pohroma. Co je čeká tentokrát? Čím Jardu dorazí Anča, která přijde do dílny Bedřicha vyzvednout? Co se Liškovi dnes od kurátora dozví? Čím Toužimská vykolejí je i Emu? Čeho se bude Ema obávat? Jak nastalou situaci Anča s Bedřichem zvládnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.3.2013 - 2364. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz