Ulice 15.3.2013 - 2365. díl

Anča ráno připomene Frantovi, že odpoledne jdou s Emou k Evě. Franta se ale hned vymluví, že už má něco domluveného s Borisem. Anča ho tentokrát do ničeho nutit nebude, protože bude mít těžkou hlavu z toho, co je čeká. Franta toho okamžitě využije k domluvě s Viki.

Konečně budou mít Franta s Viki byt jen pro sebe a on jí bude moci zahrát své písničky. A nejen to. U Borise se ujistí, jestli to může risknout a zkusit i něco víc. Boris ihned pochopí, kam Franta míří, a jednoznačně ho podpoří. Natrénováno už má, teď jen zbývá, aby na poslední chvíli opět nezpanikařil… Čím Franta překvapí Emu? Jak dopadne jeho rande s Viki a objevování nových světů? A jak Anča s Bedřichem zvládnou návštěvu u Evy a přenechání jí Emy na víkend?

Libuška hlídá Adama
Amálie se ráno přijde domluvit s Liborem, jak to dnes udělají v ordinaci, když má doma Adámka. Hned mu nabídne i pomoc s hlídáním, kterou Libor s úlevou přijme. To ovšem nebude tušit, jaký blázinec dnes bude v ordinaci mít. Dokonce bude muset odmítnout i Libušku, která ho přijde pozvat na oběd. Libušce okamžitě dojde, že mámu by dnes v ordinaci opravdu potřeboval. Bez váhání mu nabídne pomoc s hlídáním. I jí se přeci může v práci udělat jednou za uherský rok nevolno… Jak si Libuška s Adámkem poradí? Co na její hlídání Adámka řeknou Thea s Borisem? Čím dnes Thea Borise dostane? A čím Libuška Libora? Opravdu jsou ti dva jen kamarádi, jak pořád všem tvrdí?

Michalovy trable se štamgasty
Přestože hospoda bude stále ještě oficiálně zavřená, štamgasti už budou zase vysedávat u svého oblíbeného stolu. Michal prostě nebude mít to srdce nechat je čekat až do pondělka. A tak je bude během příprav na otevření hospody i obsluhovat. Jenže točit pivo a zároveň předělávat kuchyň přeci jen nepůjde moc dohromady… Proč bude Lojza stále nespokojený? Kdo Michala zachrání? Co všechno na pondělní slavnostní otevření hospody chystá? A čím potěší Lumíra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.3.2013 - 2365. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz