Ulice 19.3.2013 - 2367. díl

Miriam Hejlová se zajde hned ráno zeptat Vlastimila Peška, jak se Adriana rozhodla. Má jí domluvit u ředitelky školy výjimku ohledně docházení na základy administrativy? Poté, co uslyší zamítavou odpověď, přizná, že ji tak trochu čekala.

Vlastimil Pešek však bude plný optimismu a důvěry v Adrianu, jež mu slíbila, že si něco najde sama. Jenže už o pár hodin později ho vnučka zase pekelně namíchne. Bude stačit, aby mu ukázala obsílku od zdravotní pojišťovny s tím, že ničemu nerozumí. A Vlastimil hned uvidí rudě. Adriana pojišťovně dluží padesát tisíc! Navíc další průšvihy jsou zřejmě na cestě... Jak chce Adriana svůj dluh zaplatit? Co Vlastimilovi poradí Libor? Jak se Adrianin dluh dotýká i Kláry? Podaří se i tentokrát Adrianě z tohoto maléru vybruslit? Jakou hořkou pilulku dnes bude muset spolknout? A čím Vlastimil Pešek zaskočí Libora?

Michal si buduje klientelu
Jitka s Romanou budou na Simoně vyzvídat, jak se včera poměla v hospodě. Ta začne okamžitě vychvalovat Michalovo jehněčí. Jakmile ale dojde řeč na jejího společníka, moc sdílná nebude. Jitka s Romanou dají na její doporučení a do hospody zajdou na oběd, přestože už od Nyklové budou vědět, že ceny jídel tam nejsou právě nejnižší. A obě budou více než překvapené... Čím je Michal dostane? Jak si Michal poradí s jedovatou Nyklovou? Čím ji uzemní a naopak pobaví Richarda? V čem si dnes padnou do noty Simona s Lumírem? A čím Lumír nasadí Michalovi brouka do hlavy?

Jardovo a Lenčino nečekané setkání s Markétou
Jarda bude stále pořádně přešlý. Když odmítne jít i na oběd, Bedřich mu promluví do duše. Jenže Jarda bude úplně v háji. Dokonce se mu svěří, že má nutkání se Lence ke všemu přiznat, aby se jí mohl zase podívat do očí. Od toho ho Bedřich okamžitě odradí. Podle něj nezbývá Jardovi nic jiného než věřit, že Markéta to všechno ustojí... Čeho se bude Jarda obávat? V jakém rozpoložení se dnes Markéta vrátí z dovolené s Eddiem? Co všechno Eddie prozradí Simoně? Jak dopadne dnešní setkání Markéty, Lenky, Jardy, Miriam a Eddieho? Praskne to?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.3.2013 - 2367. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz