Ulice 20.3.2013 - 2368. díl

Jarda bude s mírnými obavami očekávat, jak se dnes Markéta v práci vybarví. Ta se bude zdát na první pohled v pohodě. Jen se zmíní, že by s ním ráda něco probrala. Jardu naštěstí zachrání Bedřich, který se přižene do dílny s tím, že dnes mají spoustu práce.

Při montování nábytku se pak Jarda Bedřichovi svěří se včerejším nepříjemným setkáním s Markétou a Eddiem. Přizná, že má strach, aby na něm Lenka nic poznala a neprovalil se tak jeho úlet s Markétou. Samotná Markéta si k Jardovi dnes cestu přeci jen najde. Ujistí ho, že od ní se nikdo nic nedozví. Zároveň bude očekávat, že jejich románek bude i nadále pokračovat... Proč Jardovi i jí nakonec rupnou nervy tak, že padne dokonce i facka? Čím Jardu rozhodí Lenka? Jak dnes dopadne Jardova rozlučka se svobodou? Opravdu Markéta nikomu nic nepoví? A čím Jardovi nakonec hodně zatopí?

Adrianin mejdan
Amálie bude ráno překypovat výbornou náladou. Na kurzu si nejen skvěle odpočinula a nabyla nové vědomosti, ale také si udělala odstup od věcí týkajících se Adriany. Liborovi se v práci svěří, že odteď už bude všechno jinak. Adriana není její problém, takže ho ani nebude řešit. Libora její postoj potěší a pro jistotu se ujistí, jestli už mluvila i s Vlastimilem. Amálie přisvědčí, ovšem toto mu říkat nechce. To uvidí Vlastimil přímo v praxi. Spokojený bude také Vlastimil. Adriana dodrží domluvu a ráno se vypraví na úřad práce, aby se informovala o pracovních možnostech... Jakou práci Adrianě na úřadu práce nabídnou? Čím Adriana překvapí Miriam Hejlovou? Co později Vlastimilovi doporučí Libor? A jak dlouho Amálii vydrží její předsevzetí? Jak zvládne ona a spolu s ní celý dům Adrianin divoký mejdan?

Nemocný Šíma ruší plány
Gábina dnes nechá Šímu trochu přispat, protože se celou noc budil kvůli rýmě. Hynek hned navrhne, aby ho nechala doma, když je nemocný. Gábina ale z rýmy nebude dělat žádnou vědu. Navíc potřebuje mít čas pro sebe, aby dopsala bakalářku, kterou musí zítra odevzdat. A bude se opravdu snažit. Tereza jí donese z knihovny další knihu kvůli citacím a dokonce jí je bude i diktovat, aby jí to šlo rychleji. Jenže dobře rozjetou spolupráci ukončí telefonát ze školky. Šíma dostane i teploty, takže si ho Gábina bude muset urychleně vyzvednout... Kolik toho stihne Gábina napsat? Čím jí Tereze ještě vytrhne trn z paty? Co je vlastně se Šímou? A čím Gábina zkomplikuje život Hynkovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.3.2013 - 2368. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz