Ulice 25.3.2013 - 2371. díl

Bětka bude ráno plná zážitků z víkendu na Šumavě. Matěje ale její ranní euforie neoklame. Bez obalu jí řekne, že by se měli přestat tvářit, že se nic neděje. Před svatbou Admirála a Kristýny prostě neutečou. Bětka si toho bude vědoma.

Matěka Matěje překvapí i ujištěním, že tentokrát se před tím schovávat nemíní. Na dnešek má domluvenou schůzku s Kristýnou, aby to s ní probrala. Zároveň přizná, že na setkání s tátou teď ještě nemá. Zatímco Bětka přijde na schůzku s Kristýnou plná odhodlání, Kristýna bude dost nervózní. V první řadě Bětku ujistí, že jejího tátu miluje… Jak se zrodil nápad, že se s Admirálem vezmou? Oplatí jí Bětka její upřímnost? Čím Kristýnu zasáhne? Čím dostane Matěj Admirála? Jak dnes dopadne setkání Bětky s tátou? Proč Admirál nečekaně zavolá Matějovi, že s ním chce teď hned mluvit? A čím dnes překvapí Kristýna?

Eddie si vyřizuje účty s Jardou
Markéta bude i dnes ráno pořádně přešlá. Simoně přizná, že neví, co má dělat. Ať o tom přemýšlí sebevíc, stále ji napadá jen jedno jediné řešení – dát okamžitou výpověď. A poprvé také vybouchne. Kvůli chlapovi přijde o skvělou práci, která ji bavila. Simona jí poradí, ať si nejprve o všem promluví s Bedřichem. Když už nic jiného, třeba jí dá kontakty, jež by se jí mohly hodit při shánění nové práce, aby opět neskončila ve skladu. Přešlý bude po ránu také Jarda. Stále si bude vyčítat, co se stalo… Co Bedřich Markétě doporučí? Proč dnes dostane Markéta sodu od Eddieho? Co všechno mu nakonec prozradí? Čím Jardu zasáhne Lenka? A jak dopadne nečekané shledání Jardy, Markéty a Eddieho?

Monika je těhotná?
Monika bude od rána pěkně kyselá. Máru sjede za neumyté nádobí, jen co se objeví v kuchyni. Dokonce na ni dnes nezaberou ani jeho legrácky, ani snaha vygruntovat byt tak, že se bude blýskat. To už dojde trpělivost i Márovi. Monika se mu za své chování vzápětí omluví a vysvětlí, co za ním vězí – má čtyři dny zpoždění. Co když je těhotná? Starosti dnes bude mít i těhotná Lída. Za mámou přijde s prosbou o azyl a vysvětlením, že teď prostě s Honzou být nemůže… Proč se Lída narychlo stěhuje od manžela? Jak vezme Olda, že Lída bude opět bydlet s nimi v garsonce? Čím Mára překvapí Moniku? A co Monice doporučí Romana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.3.2013 - 2371. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz