Ulice 26.3.2013 - 2372. díl

Monika si hned dopoledne zajde do lékárny pro těhotenské testy, aby věděla, jak na tom je. Ještě před tím, než zjistí svůj ortel, domluví se s Márou, že dnešek stráví s mámou, Lídou a večer pak s Romanou.

Mára Moniku ujistí, že dnes v Coolně vše zvládne. Ovšem na zítřek si ji zamluví na celý den, aby své narozeniny neslavil sám. Pak už bude napjatě čekat, s jakým výsledkem se Monika vrátí z koupelny... Je tedy Monika těhotná? Čím ji Mára později překvapí? A čím potěší Oldu? S čím se Monika svěří Romaně? Co jí Romana doporučí?

Liborova a Libuščina překvapení
Libor dnes bude mít pro Libušku obrovské překvapení – tetovací náčiní. Podle něj by byla škoda, kdyby se k tetování už nevrátila. Hned jí také navrhne, aby mu na zkoušku něco vytetovala. Libuška se bude zpočátku vymlouvat, ale nakonec kapituluje a do tetování se pustí. Samotnou ji bude zajímat, jak na tom vlastně je a jestli by se ke svému starému řemeslu mohla výhledově třeba vrátit... Jak se Libušce tetování povede? Co všechno pak oznámí Thee a Borisovi? Jak se bude chtít Liborovi za vše revanšovat? Co vymyslí Boris? Čím překvapí Mikiho i Libora? A čím Libor u Borise zaboduje?

Jarda, Lenka a Markéta opět tváří v tvář
Miriam se zhrozí, jakmile spatří Jardův monokl po včerejší potyčce s Eddiem. Příliš ji nenadchne ani synovo vysvětlení, jak k modřině na oku přišel. Opět se tak dostanou k palčivé otázce posledních dní – co bude dál? Jarda matku ujistí, že udělá vše pro to, aby mu Lenka odpustila a aby byli zase spolu. Miriam mu v usmiřování s Lenkou ráda pomůže. Lence se nabídne, že pohlídá Miri, aby si mohla s Jardou v klidu vše vyříkat. Jenže do Jardova a Lenčina usmiřování zasáhne Markéta... Jak dopadne první setkání Jardy, Lenky a Markéty po provalené nevěře a zrušené svatbě? Co zasáhne nejvíc Markétu? A co Lenku s Jardou? Čím Lenka překvapí Miriam? A s čím se nešťastná Markéta svěří Simoně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.3.2013 - 2372. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz