Ulice 27.3.2013 - 2373. díl

Mára bude hned od rána přijímat gratulace k narozeninám. Monika sice odmítne návštěvu jeho rodičů, ale na dnešní oslavu se bude těšit. Jen ji trochu zaskočí, že Mára chce pozvat kromě Eddieho a Romany s přítelem taky celou její rodinu. Nebude to moc Farských najednou? Mára v tom ale problém vidět nebude. Naopak si bude chtít svůj narozeninový den pořádně užít.

Začátek Márova narozeninového dne bude vypadat více než slibně. Jeho oblíbené jídlo podávané přímo do postele, jako bonus tanec vnadné servírky Moniky, k tomu nečekaný dárek, o jakém si může každý chlap nechat jen zdát... Jaká překvapení bude Monika pro Máru ještě mít? Jak se vydaří jeho narozeninová oslava? Proč bude mezi Márou a Monikou najednou citelné napětí? S čím se Monika svěří Romaně? A čím Oldu i ostatní zaskočí Jitka přímo na oslavě?

Libuščino setkání s Eliášem
Libušce to ráno přeci jen nedá. Eliášovi se sama ozve, aby hned zjistila, co jí chce. Přestože Thea s Borisem budou proti, dokonce si s ním domluví na dnešek i schůzku u sebe v krámku. Ráda by věděla, na čem je a jestli si to Eliáš třeba nerozmyslel s rozvodem. Přestože se ráno bude cítit silná a věřit, že setkání s Eliášem ustojí, jak bude plynout čas, bude čím dál nervóznější a nejistější. Těsně před schůzkou už bude tak rozklepaná, že dokonce zajde za Liborem, aby jí dal něco na nervy. Ten ji opět podpoří, jak to jen v dané chvíli půjde. Zároveň si ale začne dělat o Libušku velkou starost... Jak Libuščino setkání s Eliášem dopadne? Zvládne to Libuška tentokrát? Co po ní bude Eliáš chtít? Co si o tom budou myslet Thea s Borisem? A jak Libor uspěje v roli hostitele Libušky a Borise?

Emina lest
Ema ve škole otráveně přizná spolužačkám, že na Velikonoce asi bude muset být s mámou. Jejich údiv, že ji Eva přece do ničeho nemůže nutit, raději přejde. Zaujme ji totiž jiná věc. Jedna z kamarádek se pochlubí, že na svátky jede za tetou. V Emině hlavě se hned vylíhne plán, jak zůstat na Velikonoce s Liškovými. Evě později na schůzce oznámí, že na svátky jedou k tetě Týně a že se tam už moc těší. Toužimskou to hodně zarazí, ovšem před Emou se bude ovládat... Co na Emin nápad řekne Franta? Proč bude mezi sourozenci dusno? A jak na Eminu partyzánštinu zareagují Liškovi? Podrží ji, nebo řeknou Toužimské pravdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.3.2013 - 2373. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz