Ulice 28.3.2013 - 2374. díl

Boris bude po ránu pořádně otrávený. Máma ho nechtěně probudí, když se bude vypravovat do práce, navíc ho čeká docela nudný den. Kámoši odjeli na Velikonoce, Franta chce být s Viki, takže jemu zbývají jen hry na počítači. Moc tvářit se nebude ani na máminu snahu vymyslet na odpoledne společný program. Kdyby to bylo jen ne něm, hned by odjel do Francie za babičkou a dědou.

Náročné ráno bude mít také Miki, kterého táta vzbudí do školy. Když už ale bude vzhůru, využije toho k opatrnému rozhovoru s tátou a Borisovi a jeho nenávisti k otci. Přizná, že včera vůbec netušil, jak se k Borisovi chovat... Co mu táta doporučí? S čím se Libor později svěří mámě? Jaký program nakonec s Libuškou pro Borise vymyslí? Jak dopadne Liborův chlapský rozhovor s Borisem na téma ženy? A jak setkání Libušky, Borise a Libora s Eliášem? Čím Boris zasáhne Libušku na nejcitlivějším místě?

Toužimská znovu útočí
Ema se bude od rána navážet do Franty kvůli Viki. Ten toho bude mít za chvíli dost stejně jako Anča. Jejich sourozenecké pošťuchování rázně utne rozdanými úkoly, které by měli mít splněné do jejího návratu domů. Ema bude mít zpočátku snahu zadání splnit, ale Frantu bude zajímat jen Viki. Hned se s ní domluví, aby k nim přišla na návštěvu, že pro ni složil další písničku. Dvakrát příjemný den nebude mít ani Anča, která se dnes sejde s Toužimskou. Emina matka na ni okamžitě vystartuje a obviní ji, že jí opět hází klacky pod nohy... Proč bude Toužimská vyhrožovat Anče kurátorem? Co bude pro Anču poslední kapkou? A proč se Franta s Viki zamknou v pokoji? Jaká překvapení budou na rozhozenou Anču čekat po návratu domů?

Lumírovy trable s plesem
Lumír se při odchodu z práce upřímně zhrozí, když zjistí, že už zítra se koná radniční ples. To by samo o sobě pro něj nebyla taková tragédie, kdyby se zároveň od Denisy nedozvěděl, že ona letos nikam nejde. Lumír bude mít hned o starost navíc. A s kým bude tančit zahajovací sólo pro starostu? Proč Denisa na ples nepůjde? Co Lumírovi poradí později jeho matka? A proč ji Lumír vzápětí sjede na tři doby?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.3.2013 - 2374. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz