Ulice 1.4.2013 - 2376. díl

Velikonoční pondělí se slaví i v Ulici. Franta si bude užívat pohodové Velikonoce s Viki. Doma budou koukat na pohádku, srkat přitom ovocné bowle a nic jiného neřešit. Ovšem jen do chvíle, než za Frantou přijde rozhozený Boris.

Borisovi do svěřování moc nebude, ale bude rád, že s kámoši může přijít na jiné myšlenky. Ještě víc ho potěší, když v lednici Liškových objeví láhev vodky. Hned ho napadne, že by si s Frantou a Viki mohli tu jejich limonádu trochu vylepšit… Jak tenhle dýchánek dopadne? Který z nich odnese experiment s vodkou nejvíc? Jaký obrázek se naskytne Liškovým, až přijedou domů? A proč by Bedřich Frantu nejraději na místě uškrtil?

Co všechno si vykoledují Lumír s Hložánkem?
Vilmu Nyklovou vyšlehá hned po ránu Hložánek starší, jenž si přišel vyzvednout Lumíra. Na plese se spolu domluvili, že zajdou vyšupat kolegyně z práce, o čemž dnes Lumír nebude mít ani potuchy. Než se vypraví, Hložánek bude lichotit Nyklové, jak jí to na plesu slušelo. A hned jí také ukáže její fotku s Lumírem, která vyšla v Prásku. Zatímco Nyklová z ní bude nadšená, Lumír se zhrozí. Opravdu je tak tlustý, jak to na té fotce vypadá? Co mu na to řeknou Nyklová s Hložánkem? Jak dnes Lumír s Hložánkem nakonec dopadnou se svou koledou? Jaké Velikonoce bude mít Simona? A na čem se dnes Lumír se Simonou domluví?

Borisův experiment s vodkou
Boris ujistí mámu s Theou, že se s kraslicemi malují zbytečně. On jim s pomlázkou žádnou básničku říkat nebude. Libuška tedy rezignuje na tradice a dá Thee a i Borisovi výslužku, kterou pro ně připravila. Pohodový den u nich ale nebude trvat dlouho. Boris si bude chtít své pamlsky schovat a jako první místo ho napadne komoda. V ní narazí na Eliášův deník. A bude zle. Libuška s Theou zažijí další Borisův výbuch vzteku, po kterém práskne dveřmi a odejde za Frantou… Kde Eliášův deník skončí? A jak dopadne samotný Boris poté, co u Franty objeví láhev vodky? Proč ho bude zachraňovat Miki? A dozví se o tom Libuška s Liborem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.4.2013 - 2376. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz