Ulice 2.4.2013 - 2377. díl

Boris se ráno probudí u Seidlových s pořádnou kocovinou. Když zjistí, že u nich prospal celou noc, pořádně se vyděsí. Libor ho ale uklidní, že máma ví, že byl u nich. Dokonce ho byla ráno i zkontrolovat.

Schlíplý Boris odmítne snídani i rozhovor s Liborem a půjde domů na popravu. Tam se do něj pustí Thea nejen kvůli strachu, který o něj s jeho mámou měly, ale i kvůli tomu, že svým vyváděním přidělává mámě jen starosti. To nejhorší však Borise bude ještě čekat… Bude stačit Frantovi a Viki jeho omluva? Proč si Boris vyslechne ve škole své od Mikiho? Čím ho Miki dostane? Proč se odpoledne vypraví Boris za Liborem s omluvou i prosbou o radu? A co mu k jeho velikonočnímu řádění řekne máma?

Trest pro Frantu a Viki
Franta bude od brzkého rána psát Viki, ale ta mu neodpoví ani na jednu esemesku. Moc ho nepotěší ani Ema, která ho bude varovat před zuřícím tátou a zároveň mu prozradí, jak Bedřich dopadl u Horákových, když k nim opilou Viki přivezl. Naštvaný Bedřich si Frantu podá ještě před snídaní. Franta však Borise neshodí a bude statečně čelit následkům. Ty ale budou daleko větší, než by čekal. Hned po škole domů, žádné courání venku. Ještě hůř dopadne doma Viki. Kromě domácího vězení dostane i přísný zákaz vídat se s Frantou… Co tyto dozvuky udělají s jejich přátelstvím s Borisem? Jak se k Frantovu kousku postaví Zuzana? S čím se jí Franta svěří? Čeho se dnes bude obávat Ema? A co dostane Anču?

Lumírova večeře se Simonou
Nyklové nic neunikne. Jakmile bude Lumír na odchodu, hned začne vyzvídat, kam se chystá. Ten jen nerad přizná, že na večeři k jedné známé. Před dalšími otázkami raději uteče. Tím ovšem nasadí Nyklové brouka do hlavy. Ke které známé asi tak jde? A jak moc se znají? Jak nakonec hostina pořádaná Simonou dopadne? A jak dopadne později samotný Lumír? Proč o něj bude mít matka starost a bude spílat na adresu jeho tajemné hostitelky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.4.2013 - 2377. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz