Ulice 3.4.2013 - 2378. díl

Bětka se dnes nebude ani trochu těšit do práce. Už takhle tam mají pořádný blázinec a do toho jí ještě táta napsal, že odjíždí. Bětka ani netuší, jestli na svatbu nebo už rovnou na svatební cestu. Hned se bude snažit odvést řeč jinam, ale Matěje neoklame.

Ten si moc dobře uvědomuje, jak se Bětka kvůli rozkolu s tátou i Kristýnou a jejich svatbě trápí. O to víc ho překvapí, když v Coolně později narazí na Kristýnu... Co všechno se Matěj od Kristýny dozví? Čím později pořádně zaskočí i samotnou Bětku? A s čím se Matějovi svěří Eddie? Jak to má teď s Markétou?

Lumír se pouští do hubnutí
Lumírovi bude pěkně zle i ráno. Před matčiným vyzvídáním raději uteče do práce, jenže Nyklová se příčiny jeho střevních potíží stejně dopátrá. Ovšem která je ta pravá? Je jejímu synovi zle po blivajzu, co mu včera dala ta kuchta, u které byl po večeři, nebo po jejím čokoládovém krému? Podle Lumíra je to jasné. A hned to také doktoru Seidlovi řekne. Má alergii na sóju, proto mu teď zbývá už jen pár dní života. Libor se však ošálit nenechá a Lumíra zevrubně vyšetří. A výsledky, k nimž dospěje, Lumíra ani trochu nepotěší... Co s Lumírem je? Proč si hned nasadí dietu? Jak ho v hubnutí podpoří Tonda Hložánek? A čím Lumír ranní svou matku?

468x60.png

Toužimská využívá situace a útočí
Libuška se bude stále trápit kvůli Borisovi a jeho velikonočnímu experimentu s alkoholem. Zuzaně vysvětlí, jak k tomu všemu došlo a že Franta s Viki v tom jsou tak trochu nevinně. Ani to však nic nespraví na skutečnosti, že ti dva mají doma tuhý režim a že má Viki zakázáno se s Frantou vídat. Boris to od nich proto znovu schytá tak, že bude jen koukat... Vydrží jejich přátelství tuhle zkoušku? Co všechna Ema prozradí Evě Toužimské o dění doma o Velikonocích? Proč se Toužimská s Ančou opět drsně chytnou? A proč se budou Liškovi obávat odvety ze strany Toužimské?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.4.2013 - 2378. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz