Ulice 4.4.2013 - 2379. díl

Lumír začne den pořádnou ranní rozcvičkou. Přestože jeho nadšení bude veliké a snaha ještě větší, tělo s ním odmítne spolupracovat a bude se bránit, jak to jen půjde. Ovšem Lumír se nevzdá. Ke snídani si dá dietní šunku a do práce vyrazí pěkně po svých.

Jen co Lumír odejde, stále ještě uražená Vilma Nyklová začne likvidovat veškerý obsah lednice. Ona Lumírovi v cestě za zdravým životním stylem rozhodně stát nebude. A všechny lahůdky, jež doma najde, dá Růže... Jak dnes dopadne u naštvané Nyklové Simona? Co všechno si od ní vyslechne? Proč se jí Lumír půjde omluvit? Jakým dietním jídlem ho Simona pohostí? A co mu připraví k večeři matka?

Bětčina omluva Kristýně
Bětka se bude od samého rána trápit kvůli Kristýně a tátovi. Moc ji nepotěší ani Matějova upřímnost. Ten jí bez vytáček potvrdí, že za jejich rozchod může ona. Na druhou stranu však dodá, že pokud by ti dva spolu opravdu chtěli být, udělali by to i bez jejího požehnání. Bětku tím nakopne k akci. Nejprve si dá schůzku s Kristýnou, aby se jí omluvila... Přijme Kristýna její omluvy? Uvěří jí, že opravdu nechtěla, aby se s tátou rozešli? Co tohle všechno udělá s jejich přátelstvím? K čemu se nakonec Bětka odhodlá?

Jarda smutní
Jardu dnes potěší esemeska od Mirinky. Bedřichovi se svěří, jak moc mu holky chybí. Jenže vůbec netuší, kdy se z Mnichova vrátí. Lenka s ním totiž stále nekomunikuje. Vždy pouze předá telefon Miri. Jediné slovo, které z ní dostal, byla odpověď na otázku, jestli nepotřebuje poslat na účet peníze. Prý nepotřebuje. Lenčino mlčení však bude trápit i Miriam... Podaří se Miriam skleslého Jarda nějak zmobilizovat? Čím se Jarda matky dotkne? A proč dnes bude Bedřichovi volat Markéta? Jak se daří jí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.4.2013 - 2379. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz