Ulice 5.4.2013 - 2380. díl

Bětku s Matějem vzbudí brzy ráno Admirál. Opět se k nim přihrne jako velká voda a hned začne stavět vodu na ranní čaj. Zatímco Matěj se půjde ještě dospat, Bětka se dá rychle do kupy, aby mohla s tátou probrat vše, co potřebuje. A rozhodně to nebudou firemní věci, jak mu tvrdila do telefonu.

Kolem pravého účelu jejich rozhovoru ale budou oba dva dlouho kroužit. Nakonec Bětka sebere odvahu a téma Kristýna nakousne. Než ale sama stačí něco říct, Admirál ji překvapí svou upřímností. Vysvětlí jí, proč se nikdy neoženil i proč si chtěl vzít právě Kristýnu... Jak to má s Kristýnou teď? Opravdu se rozešli, jak si Kristýna myslí? Co všechno bude Bětka ochotná pro záchranu jejich vztahu podniknout? Vyjde jí její malá lest narafičená na tátu?

Gábinin odjezd do jeskyní
Gábina bude od brzkého rána kmitat v kuchyni, aby do svého odjezdu do jeskyní stačila Hynkovi a Šímovi vše připravit. Hynkovu pomoc odmítne a ani moc neocení jeho humor. Spíše by přivítala, kdyby se jí teď v kuchyni nepletl. Po obědě už bude mít vše rozškatulkované, vzorně popsané a pro Hynka připravený přesný seznam, co si kdy mají vzít k jídlu a jak se o Šímu starat, zatímco ona bude pryč. Hynek její úsilí ocení, ale nedá mu to, aby si do ní kvůli její péči nerýpl. S Šímou jsou přeci chlapi, zvládnou to v pohodě... A jak Gábina zvládne odjezd? Proč bude odpoledne pekelně nervózní? A čím ji a Terezu překvapí Vašek?

Markéta i Jarda na dně
Jarda bude po ránu stejně přešlý jako večer. Lenka s Mirinkou mu moc chybí, ale sám neví, jak tuhle situaci řešit. V dílně se aspoň může soustředit na práci a vyhnat z hlavy všechny chmury. Jeho parťák Bedřich ho dnes proti své vůli i trochu pobaví, když mu ukáže pracovní doporučení, které vypracoval pro Markétu. Samotná Markéta dnes bude opět na dně, tentokrát kvůli Eddiemu. Když na něj konečně narazí v Coolně, Eddie se hned sebere a odejde, aniž by jí dal jakýkoliv prostor k rozhovoru... S čím vším se skleslá Markéta svěří Simoně? Proč bude mít výčitky svědomí? Proč se Simona pustí do Jardy, jen co jí dá obálku pro Markétu? A co bude pro Jardu i Markétu dnes poslední kapkou? Čím se Jarda navíc dotkne starostlivé matky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.4.2013 - 2380. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz