Ulice 8.4.2013 - 2381. díl

Gábina, Tereza, Matěj, Bětka a Vašek se vrátí z víkendu plní zážitků a pořádně rozjaření. Partička nebude mluvit o ničem jiném než o Gábině, která se po dlouhé době opět odvázala. A nebyla sama. Vašek se k ní hned přidal a místním štamgastům pak spolu předvedli parádní tanec na stole.

Nejen tento tanec ale celý víkend jenom s kamarády bez Šimona a Hynka, to bylo přesně to co Gábina potřebovala. Náladu ji nezkazí ani to, že si do ní Tereza kvůli Vaškovi trošku rýpne, ani to že ji její klucvi nechali doma pěkný nepořádek. Otázkou ovšem je co všechno Hynkovi o výletu prozradí a co si raději nechá pro sebe.

Něčekané překvapení pro Adrianu
Vlastimil měl na pondělní odpoledne naplánován výlet k vodě. I když se budou oba velmi těšit, Amálka nakonec bude muset společné rybaření kvůli hromadě práce v ordinaci odvolat. Pešek ale o cestu k vodě nepřijde. Vyrazí s ním Adriana, která se přijde pochlubit se skvělými zprávami od lékaře, že její kotník je již zcela v pořádku a může se tak vrátit k tancování. I když se bude vymlouvat na bolavá záda, jako důvod přoč zatim nezavadila o žádnou jinou práci i tak ještě něčím dědu potěší. Ale později najednou přijde nečekaná rána.

Starosti o Jardu
Po tom co Bedřich Liška přijde do práce a uvidí Jardu začne o něj mít ještě větší strach než doposud. Bude se mu zvednout náladu tím, že jej pozve na oslavu Ančiných narozenin. Ale Hejl na žádné oslavy nebude mít náladu a tak jej s díky odmítne. Podaří se později zlepšit jeho náladu alespoň Peškovi, který se mu bude snažit dávat rady? Má nějakou schovanou i pro Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.4.2013 - 2381. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz