Ulice 9.4.2013 - 2382. díl

K nelibosti Gábiny Hynek se hned ráno bude ptát zda platí dnešní projekce fotek z víkendového výletu do jeskyní. Gábina mu to potvrdí, ale vůbec žádnou radost z toho rozhodně mít nebude. Spíš se bojí jak se bude tvářit na to, že předešlý večer neřekla celou pravdu o tom jak po večerech dováděla.

Hned také u Terezy bude zjišťovat zda je vše včetně jejího tance na stole zdokumentováno. Ta ji k její nelibostí ujistí, že matěj s Bětkou vše fotili. Nešťastná Gábina si tak domluví schůzku s Vaškem ještě před projekcí a bude se jej snažit přesvědčit, aby kompromitující fotky vymazal. Co Vašek s těmito fotkami udělá? Proč se s nimi nebude chtít rozloučit? Jak dopadne společná projekce? Co všechno se Hynek nakonec o Gábinině víkendové divočině dozví? A jak se s tím popasuje?

Adriana se uchází o místo servírky v hospodě u Michala
Adriana od včerejšího večera obvolávala všechny kluby a snažila se sehnat si práci. Ovšem jedinou nabídku, kterou slyšela byla na tanec u tyče. A to ji máma rázně rozmluvila. Ta ji naopak donutí, aby alespoň an přechodnou dobu vzala práci barmanky. Když nepochodí v Coolně, zkusí to v hospodě u Míchala. Jak Adriana zapůsobí na Šárku? A jak na Michala? Vyžije šance, kterou jí Michal dá? Proč z hospody uteče a u dědy se sesype? K čemu se nakonec rozhodne?

Jarda bere osud do svých rukou
Smutný Jaroslav se přizná Bedřichovi, že se včera snažil dovolat Lence. Když se mu to nepovedlo nechal ji vzkaz, ale na něj zatím nereagovala. Bedřich mu doporučí, že by měl zkusit obměkčit Lenku přes Miriam. A tak Jarda Hejl musí vyrazit na usmiřovací misi nejdříve za ní. V pátek se ji totiž dotknul natolik, že s její pomocí v tuto chvíli počítat nemůže. Bedřich se bude snažit pomoci i Markétě, dá jí kontakt na dvě firmy, kde hledají pracovní sílu na stejnou pozici, ajko zasávala u nich ve firmě. Jak dopadne Jardova usmiřovací mise u mámy? Co mu Miriam poradí? Proč si dělá starost o Lenku i ona? Na čem se Jarda později domluví s Lumírem? K čemu se nakonec rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.4.2013 - 2382. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz