Ulice 10.4.2013 - 2383. díl

Klára se dnes vypraví za tátou, aby spolu vymysleli, jak podpořit Adrianu. Vlastně to už bude mít i promyšlené. Jen bude třeba tátu šikovně přesvědčit, aby souhlasil. Zpočátku se vše bude vyvíjet více než slibně.

Klára se s tátou shodne, že Adriana teď potřebuje povzbudit i že by si měla udělat nějakou radost. Jakmile však Klára začne o penězích a tátovi přednese svůj plán, narazí. Podle Vlastimila Peška by Adrianu měli podpořit, aby se postavila na vlastní nohy, ne ji zvykat na lehce nabyté peníze... Co mu na to Klára řekne? Čím dědu raní Adriana? Jak dnes dopadne její první vyučovací hodina na gymnáziu? Na čem se Klára s Adrianou shodnou? A kdo dnes podpoří Vlastimila Peška?

Mexický večer Moniky a Máry
Monika bude ráno flirtovat s Márou, ale k žádné akci ho nepřemluví. Mára bude muset spěchat do Coolny kvůli odečtu elektřiny. Když si Monika povzdychne, že se v poslední době úplně míjejí, Mára opáčí, že jen plní její přání a dává jí prostor. I jeho však bude mrzet, že se téměř nevidí, a tak jí navrhne společný oběd. Jen ho bude muset přijít vystřídat do Coolny dříve a oběd s sebou přinést. Monika se ovšem nenechá odradit a v poledne přijde za Márou s návrhem společného večera... Co Monika Márovi navrhne? Splní se její očekávání? Co ji nadchne? Co potěší Máru? A jak jejich společný večer nakonec dopadne?

Lenčin návrat z Mnichova
Jarda dorazí do práce plný elánu a nabitý energií. To, co dlouho odkládal, bude mít hotové. Dokonce sežene i novou velkou zakázku – kompletní vybavení začínající školky. Bedřich bude nad jeho proměnou jen žasnout. Jakmile ale Jarda prozradí, že se dnes vrací Lenka, bude mu vše jasné. A hned ho vyšle domů, aby tam vše připravil na uvítanou. Jardovi nezkazí náladu ani nečekané setkání s Markétou, se kterou se málem srazí ve dveřích domu... Jak Jardovo a Markétino setkání proběhne tentokrát? Co všechno Jarda pro Lenku udělá? S jakým rozhodnutím se Lenka vrací? Dá Jardovi ještě jednu šanci? Co dnes Jardu dostane? A kdo se ukáže jako přítel v nouzi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.4.2013 - 2383. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz