Ulice 11.4.2013 - 2384. díl

Jarda s Lumírem to se zapíjením žalu dost přeženou. V noci dorazí do Ulice úplně namol. Jarda automaticky zamíří k sobě domů, ovšem Lumír ho tam nebude chtít pustit. Nakonec ho přesvědčí, aby šel spát k němu.

Svým halasným příchodem vzbudí Jarda s Lumírem Lumírovu matku, která začne okamžitě brblat, že s nevěrníkem pod jednou střechou nebude. O co veselejší budou mít Jarda s Lumírem večer, o to krušnější pak bude ráno. Oba dva se probudí s pořádnou kocovinou. Jarda navíc nebude mít vůbec tušení, kde se u Lumíra bere. Náročný den však nebudou mít jen Jarda s Lumírem, ale i Lenka s Markétou, které se nečekaně potkají v Peškově domě… Jak setkání Lenky s Markétou dopadne? K čemu se Markéta na základě tohoto shledání rozhodne? Proč se dnes sesype kvůli Markétě Simona? Co na Markétino rozhodnutí řekne Jiří? S čím se nešťastná Lenka svěří Miriam? A jak bude Jarda o Lenku a Mirinku bojovat?

Michal a ostrá Romana?
Monika bude po včerejším večeru dost otrávená. Představovala si ho totiž trochu jinak. Měl to být její a Márův večer. Jenže místo toho se Mára celou dobu bavil jen s jejím tátou. Pro Máru budou její rozmrzelost a výčitky poslední kapkou. Pěkně od plic jí řekne, co si o jejích vrtochách myslí. Moniku Márův výbuch zasáhne, protože místo usmíření budou mít doma ještě větší dusno. To bude štvát také Máru, kterému vpadne do rány nic netušící Romana. A hned to od něj jaksepatří schytá… Co všechno si Romana od Máry vyslechne? Podaří se Monice s Márou usmířit? Čím Moniku překvapí Michal? A čím Michala Romana? Proč od něj Romana večer uteče?

Libuščiny obavy
Libuška s Liborem jsou zamilovaní až po uši. Každé chvilky, kdy jsou sami, využijí k vášnivým polibkům. Dnes je ale vyruší Boris, jenž přijde nečekaně o hodinu dříve domů. Libuška se bude snažit z trapasu co nejdříve vybruslit, avšak moc se jí to nepovede. A aby toho nebylo málo, jejího vztahu s Liborem si všimne i Zuzana… S čím vším se Libuška nakonec Zuzaně svěří? Z čeho má teď největší obavy? Jak dopadne její dnešní rande s Liborem? A čím ji Libor zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.4.2013 - 2384. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz