Ulice 12.4.2013 - 2385. díl

Libor se už od rána bude připravovat na svůj romantický večer s Libuškou. Jeho první starostí bude, aby měl volný byt. Před Mikim bude zpočátku mlžit, ale pak přizná barvu. Odplatou mu bude nejen příslib prázdného bytu na celý večer, ale i zabavení Borise.

Zatímco Libor se bude na romantický večer s Libuškou od rána těšit, Libuška bude plná obav. Zuzaně se svěří se svými pochybnostmi i obavami. Po tom všem, čím si prošla s Eliášem, prostě na intimní sblížení s Liborem ještě není připravená. Zuzana ji bude povzbuzovat, jak to jen půjde. Dokonce jí upeče i speciální čokoládové šátečky na nervy. Zaberou? Překoná Libuška svou nervozitu? Jak její romantický večer s Liborem nakonec dopadne? A jak si Boris užije večer s Mikim a Míšou?

Rytíř Mára znovu dobývá Moniku
Mára bude mít po mejdanu s Eddiem hlavu plnou permoníků. Moc rád se nechá opečovávat Monikou, kterou bude mrzet jejich včerejší rozepře a dusno, jež teď mezi nimi je. To bude mrzet i Máru. Na obědě s Oldou proto bude přešlý nejen kvůli kocovině. Zkušený ženáč Olda však Moniku zná jako své boty. Díky tomu poradí Márovi, jak u ní zabodovat. Chce to prostě nějaké romantické gesto a hlavně stát při ní, když ho bude potřebovat. Zároveň ho podaruje skvostem ze svého domácího baru – lahví archivního koňaku... Jaké romantické gesto Mára dnes vymyslí? Čím bude chtít dobýt srdce Moniky? Jak mu při tom pomůže Michal? Proč půjde Monika právě k Michalovi na výzvědy? A jak dopadne Michalův pokus o usmíření s Romanou?

Franta a Viki proti všem
ranta s Viki prožívají stále krušné období kvůli zákazům rodičů. O co méně spolu budou moci být po škole, o to více se budou chtít užít ve škole – i během vyučování. To neunikne jejich vyučujícímu Tomáši Jordánovi, kterému dojde trpělivost a rozsadí je. Franta s Viki si budou připadat, že se všichni a všechno spiklo proti nim. Viki se dokonce bude obávat, aby ji nepřišel ke škole vyzvednout její táta... Přijmou ti dva Borisovy omluvy? Opravdu si Vikiin otec pro dceru přijde až ke škole? Jak Franta s Viki jeho zákazy obcházejí? A co dnes bude trápit Emu, která se bude chystat na víkend k Toužimské? S čím se svěří Anče? Co bude pro Toužimskou dalším ostnem? Co jí Ema navrhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.4.2013 - 2385. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz