Ulice 15.4.2013 - 2386. díl

Zuzana se ráno podiví, když najde v pekařství Libušku v plném pracovním nasazení. Libuška přizná, že nemohla spát kvůli Liborovi. Zároveň prozradí, jak neslavně v pátek skončil jejich romantický večer a že spolu od té doby ani nemluvili.

Zuzana bude mít pro Libušku opět dobrou radu – neuzavírat se do své ulity a Liborovi říct všechno na rovinu. Přešlý bude v ordinaci i Libor. Jakmile jeho máma začne mluvit o Libušce, hned se bude snažit hovor utnout a raději ji umlčet prací. Jak Libor, tak Libuška se budou celé dopoledne v práci trápit. V poledne je však napadne to samé – otevřeně si o všem promluvit a tomu druhému se omluvit… S čím vším se Libuška svěří Liborovi? Jaké překvapení pro něj na dnešní večer přichystá? Vyjde jim jejich první milování na druhý pokus?

Frantovo odhodlání
Franta se u snídaně moc nezdrží. Rychle do sebe něco nasouká a bude spěchat do školy, aby se mohl po dvou dnech odloučení zase vidět s Viki. Ta se na něj bude těšit stejně, jenže svými zprávami ho moc nepotěší. Jejího tátu zklamal a teď to vypadá, že jí Frantu zakáže úplně. Zaskočený Franta ji však ujistí, že se jí nevzdá. A že jejímu tátovi klidně řekne, co si o jeho zákazech myslí. Přešlá však bude po ránu také Ema. Anče se svěří, že Eva stále nechce, aby jí patro na spaní u ní doma udělal táta. Jenže ji už nebaví spát na zemi. O to více Anču překvapí Evin telefonát a její prosba o schůzku… Proč se chce Eva Toužimská s Ančou sejít? Čím ji překvapí? Proč si bude Anča znovu dělat starost o Emu? A co zkroušenému Frantovi poradí máma? Jak by mohl Vikiina otce obměkčit?

Miriam mezi Jardou a Lenkou
Jen co Lenka přijde do kabinetu, Miriam bude plna očekávání nových zpráv. Lenka ji však zklame. Stále je vše při starém. Samotnou ji to bude mrzet, ale zatím prostě nemůže jinak. Miriam ji bude chápat. Dokonce jí nabídne hlídání Miri i večer, aby si mohla někam vyrazit a přijít na jiné myšlenky. To Lenka odmítne. Ovšem podobnou radu dnes dostane ještě jednou. Že by na ní přeci jen něco bylo? S čím se mámě svěří Jarda? Jak tráví večery on? Kdo se pokusí Jardu povzbudit? A kdo Lenku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.4.2013 - 2386. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz