Ulice 16.4.2013 - 2387. díl

Franta bude ráno pořádně nervózní kvůli dnešnímu rozhovoru s tátou Viki. Anče přizná, že celou noc přemýšlel o tom, co mu vlastně řekne. Kdyby to šlo, nejradši by si vše napsal na papír, aby na nic nezapomněl. Ančino povzbuzení tentokrát moc nezafunguje.

Franta odejde do školy s obrovskými obavami. Moc mu nepřidá ani Viki, která ho bude od dnešního setkání s tátou odrazovat. Důvod? Její otec má už od rána pěkně mizernou náladu kvůli porouchanému autu. Navíc přišel na to, že ho v servisu chtěli obrat. Franta už ale nebude chtít couvnout. Tím u Viki nasbírá body za statečnost... Jak dopadne Frantův pokus o usmíření s Borisem? A jak jeho setkání s otcem Viki? Vybojuje Franta pro Viki volnější režim, nebo to naopak bude ještě horší? A proč Anča pozve Toužimskou dnes na návštěvu? Co s ní bude chtít probrat? Jak jejich další setkání dopadne?

Lenčin večer ve společnosti
Lenka s Mirinkou přepadnou překvapeného Jardu ráno v dílně, aby se s ním Miri mohla vidět, než půjde do školky. Jardovu radost však vzápětí zkalí Lenčina informace, že dnes malou uspí Miriam, jež se ji nabídla s hlídáním, zatímco ona bude pryč. Zklamaný Jarda se neudrží a vyčte jí, že si domlouvá hlídání s mámou, když moc dobře ví, jak rád by s dcerou byl on. Lenky se jeho výčitky dotknou, protože jen kývla na nabídku Miriam, nic víc. Naštvaný Jarda bude hned vzápětí volat mámě. Ta mu nedorozumění okamžitě vysvětlí a pak se s ním domluví na dnešní večer... S čím se rozhozená Lenka svěří Miriam? Co jí Miriam poradí? Jak si Lenka užije dnešní večer s Jitkou? Co ji příjemně překvapí? Co zaskočí? Co dostane Jardu? A co Jarda slíbí Bedřichovi?

Monika a Mára zachraňují Michala
Monika s Márou se budou od rána opět špičkovat, protože Monika použila na své zušlechtění Márovy žiletky. Společný oběd u Michala jim ale nevyjde. Monika dnes bude muset být v Coolně. Mára si však Michalovy jehněčí špízy ujít nenechá. A když zjistí, že Michal je v dost velkém průšvihu, hned mu nabídne pomoc. Michalovi totiž vypověděl službu mrazák, a tak bude muset co nejdřív sehnat nový... Co Mára nabídne Michalovi? Jak se do pomoci zapojí i Monika? Na čem se nakonec Mára s Michalem domluví? A co si Mára vyslechne od štamgastů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.4.2013 - 2387. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz