Ulice 17.4.2013 - 2388. díl

Moniku vyděsí představa, že i její sestra Lída by mohla z těhotenských hormonů zblbnout podobně jako její spolužačka. Aby přišla na jiné myšlenky, nabídne Márovi, že jemu a Michalovi dnes večer něco dobrého uvaří k jejich fandění.

Mára bude sice z Moničina návrhu nadšený, ale samotnou Moniku už záhy zaskočí představa převahy mužského elementu u nich doma. Přemluví proto Romanu, aby k nim taky přišla na návštěvu. Síly tak budou aspoň vyrovnané. Pak ještě na Romaninu návštěvu diplomaticky připraví Máru, aby moc neprskal... Jak nakonec jejich společný večer dopadne? Kdo vyhraje adrenalinovou sázku uzavřenou na vítěze v boxu? Čím dnes Romana překvapí Michala?

Jarda bojuje o svou rodinu
Lenka ráno vypraví Miri do školky tak, aby se Jarda nemusel zbytečně zdržovat čekáním. Ten si ale její snahu vyloží po svém – že ho nechce pouštět do bytu. K tomu se nabalí další nedorozumění kvůli zaplacení školky, na které si Jarda nevezme od Lenky peníze. Oba bude vzájemný nelad mrzet, ale ani jeden z nich si s tím nebude vědět rady. Lenka se svěří Jitce, že Jardovi stále nedokáže odpustit a vzít ho zpět. Jarda zase bude mít obavy, aby ho u Lenky někdo nevystřídal. Obavy o ty dva bude mít také Miriam, která bude dychtit po jakékoliv pozitivní zprávě. Jenže ani jeden z nich ji nepotěší. Miriam se jim bude snažit vyjádřit svou podporu aspoň koláčem s jahodami, jenž poctivě rozdělí na půlku – jedenu pro Lenku a Mirinku, druhou pro Jardu. Setkání s mámou a Bedřichova vzpomínka na Ančina Pavla nakonec Jardu vyburcují k dalšímu činu... Vezme Lenka Jardu na milost? Obměkčí ji Jarda svou snahou? Co jí dnes nabídne? Proč bude Lenka ještě večer volat Miriam?

Simonino překvapení pro Markétu
Simona se bude cítit opět dost osaměle. Její chmury se bude snažit rozptýlit Jiří, jenž k ní zajde po delší době na oběd. Jenže Simona se nebude trápit jen kvůli sobě, ale i kvůli Markétě. Bude mít starost, jak si sama v Sušici poradí. Blížící se loučení dnes dolehne také na Markétu. Hned po příjezdu ze Sušice se začne shánět po Eddiem, aby se s ním rozloučila, než odjede natrvalo... Co Eddieho zaskočí? A co naopak naštve? Bude se Markétě i nadále vyhýbat? A čím Markétu překvapí Simona?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.4.2013 - 2388. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz