Ulice 18.4.2013 - 2389. díl

Monika donese hned ráno Romaně do práce mobil, který si u nich včera zapomněla. Okamžitě začne chválit jejich společný večer, jenž se podle ní nadmíru vydařil. Ráda by si ho co nejdříve zopakovala, ale Romana bude podstatně zdrženlivější. A nebude sdílet ani Moničino nadšení z Michala.

Podle Romany je jen jedním z těch, kteří musí mít vždy pravdu. Víc to s Monikou ale rozebírat nebude. Stejně zdrženlivá bude Romana i před samotným Michalem, který na ni a Moniku narazí před kadeřnictvím. Michal obě briskně pozve na oběd na kachnu a pak Monice nabídne odvoz na svém kole až do Coolny. Zastaví se tam za Márou, aby mu navrhl vykašlat se na jejich včerejší sázku. Mára však jeho vstřícné gesto hrdě odmítne. Jednou prohrál, tak si teď ponese následky... Jakou dobrou radu dá Mára Michalovi ohledně Romany? Vezme ho Michal za slovo? Přestane se Romana Michalovi po jejich usmíření vyhýbat? A jak dopadne Márovo obsluhování štamgastů? Kdo ho zachrání?

Drsná pravda od Eddieho
Markéta bude mít plnou hlavu blížícího se odjezdu do Sušice. S praktickými věcmi jí pomůžou Jiří se Simonou, ale i tak ji toho čeká ažaž. Třeba rozhovor s Eddiem, se kterým by se ráda usmířila a získala od něj nazpět svou kočku Tečku. A taky loučení v dílně. Simona ji ovšem rázně utne. S Bedřichem ať se klidně rozloučí, ale Hejla by podle ní už měla nechat na pokoji. Markéta se bude marně hájit, že jim chce jen poděkovat, nic víc. Vzápětí to schytá i od Eddieho, který ji tentokrát šetřit opravdu nebude. Natvrdo jí řekne do očí, co si o její sobeckosti myslí... Vrátí Eddie Markétě aspoň Tečku, nebo se rozejdou ve zlém? Co Markétu nejvíc zasáhne? A co naopak Simonu? Jaké překvapení pro Markétu s Jiřím přichystala? A s čím se Eddie svěří Márovi? Jak to má s Markétou doopravdy?

Vašek rozhání Gábininy chmury
Gábina bude kvůli vedoucímu své bakalářské práce na dně. Docent Hájek jí dá opět najevo, jak moc je s ní nespokojený a že na školu nemá. Tereza bude Gábinu marně povzbuzovat. Ta o sobě i o tom, že by dopsala bakalářku, bude pochybovat víc než kdy jindy. Z chmur ji nečekaně vyléčí Vašek, jenž do Coolny chodí psát svou bakalářku, protože na koleji se jen těžko soustředí. Jenže tentokrát toho moc nenapíše ani v Coolně... Co Vašek Gábině nabídne? Kdo překazí jeho plány? Jak dnes zachrání Gábinu táta? Jak dopadne dnešní neplánované Hynkovo shledání s Mastným? A čím Hynka překvapí Šimon?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.4.2013 - 2389. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz