Ulice 19.4.2013 - 2390. díl

Přešlý Eddie přinese hned ráno Markétě její Tečku. Ta bude ráda, ale zároveň přizná, že včera měl Eddie pravdu. O Tečku si mu vůbec neměla říkat. S pravdou ven půjde i Eddie. Markéta mu prostě bude chybět, proto si chtěl nechat aspoň její zástupkyni.

Mezi Markétou a Eddiem dvěma bude všechno zase jako dřív. Okamžitě se domluví, že Eddie za Markétou co nejdříve přijede, aby spolu podnikli nějaký výšlap do šumavských hvozdů. Eddie dokonce skousne i to, že se Markéta půjde rozloučit také na dílny. Tohle loučení bude náročné nejen pro ni, ale i pro Jardu a Bedřicha... Zvládnou to? Bude mezi nimi zase všechno dobré? Proč si Markéta bude muset dát s Eddiem vzápětí panáka? A jak Markétin odjezd ustojí Simona?

Gábinin den jak na houpačce
ábina si ráno bude muset říct Hynkovi o další peníze, aby mohla udělat větší nákup. Hynek jí sice pár stovek dá, ale bez řečí se to rozhodně neobejde. Jenže to bude jen začátek Gábinina perného dne. Tereze vzápětí přizná, že se jí moc nechce pokračovat v magisterském studiu na pedagogické fakultě. Raději by studovala při zaměstnání v Liberci textilní fakultu. Pro Terezu to bude šok, ovšem Gábina bude mít vše promyšlené. Začala by vydělávat, Hynkovi by si pořád nemusela potupně říkat o peníze, do školy by jezdila o víkendech. Jenže aby se do Liberce vůbec mohla přihlásit, musela by nejdřív dopsat svou bakalářskou práci a udělat zkoušky... Proč bude chtít Gábina se školou seknout? Co jí na to řekne Hynek? Proč za sebou Gábina dokonce práskne dveřmi? Kdo ji naopak povzbudí? A proč nakonec přijde domů daleko víc rozhozená, než byla, když odcházela?

Adriana barmankou?
Adriana zajde za dědou do školy, aby mu dala první splátku na umoření svého dluhu. Hned se mu také pochlubí, že si našla dobře placenou práci, takže úklid domu může nabídnout klidně Mikimu. Překvapený děda bude chtít vědět víc, ale Adrianě se do podrobností příliš chtít nebude. Jen mu řekne, že dělá barmanku v důležitém podniku, do kterého chodí lidi z jejího oboru. Poměrně ale znejistí, když děda prohlásí, že se tam na ty důležité lidi zajde podívat... Prozradí Adriana dědovi jméno podniku, ve kterém pracuje? Na čem se s dědou domluví? Proč z toho nebude mít velkou radost Klára? Čeho se bude obávat? Co všechno tátovi prozradí ona? A čím Vlastimila překvapí Amálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.4.2013 - 2390. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz