Ulice 22.4.2013 - 2391. díl

Hynek se ráno před odchodem do práce raději znovu ujistí, že Gábina svou bakalářku dopíše a odevzdá. Zároveň jí připomene, aby si podala přihlášku k magisterskému studiu. Jakmile mu ale Gábina řekne, že učitelkou být nechce a raději se přihlásí do Liberce, bude zle.

Přestože Gábina Hynkovi vyjmenuje klady svého rozhodnutí, jako např. studium při zaměstnání, navíc oboru, jenž ji opravdu zajímá, Hynek bude trvat na svém. Jako učitelka najde uplatnění vždy, a to je podle něj rozhodující. Další hádka s Hynkem Gábině moc nepřidá. O to více ji potěší telefonát Vaška, který se bude zajímat, jak na tom je. Zároveň ji pozve na schůzku do Coolny… Půjde Gábina za Vaškem? S čím vším se Gábina svěří Tereze? Jak bude po víkendu vnímat svůj páteční úlet s Vaškem? K čemu bude rozhodnutá? Podaří se jí to i splnit? A jak se nakonec domluví s Hynkem ohledně svého dalšího studia?

Vlastimil Pešek: Cena pro vítěze
Vlastimil Pešek ráno vstane výborně naladěn. Radostně se přivítá s Amálií, s níž se celý víkend neviděl, protože byl na rybářských závodech a vrátil se až včera v noci. A okamžitě se jí i pochlubí, že vyhrál. Jako vítěz byl pozván na několikadenní rybaření na Slovensko. Jenže Amálie ho zklame hned nadvakrát. Z rybářského výletu se vymluví a navíc nebude moci být ani na dnešní slavnostní večeři, na které chtěl Vlastimil svůj úspěch oslavit. Amálie však nabude sama, kdo Vlastimilovo pozvání odmítne… Čím Vlastimila Peška zaskočí Adriana? Proč ho pořádně namíchne? Uklidní ho alespoň Klára? K čemu se Vlastimil Pešek nakonec rozhodne? Proč tím příliš nepotěší Amálii?

Nyklová: Trable s Lumírem
Vilmě Nyklové dělá starosti její Lumír. Byla by ráda, kdyby si už konečně někoho našel, ale Lumír se k tomu evidentně stále nemá. A ona sama taky neví, kde tu správnou partii pro něj najít, aby se zase nespálil. Navíc ji pořádně vyděsí Amálie, která po ní vzkáže Lumírovi, aby si k nim konečně přišel pro výsledky vyšetření. Odmítne jí totiž říct, jaké ty výsledky jsou. A Vilma Nyklová se hned začne obávat nejhoršího… Dá Lumír na svou máti a k doktoru Seidlovi do ordinace konečně zajde? Proč se zrovna této návštěvě vyhýbá? Z čeho má obavy? S čím se svěří Simoně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.4.2013 - 2391. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz