Ulice 23.4.2013 - 2392. díl

Vlastimil Pešek se brzy ráno postará Adrianě o budíček. Ještě před odchodem do školy bude chtít zkontrolovat, jestli je doma a hlavně v jakém stavu. Když po ní navíc bude chtít i potvrzení z pracáku, že tam doopravdy byla, naštvané Adrianě dojde trpělivost.

Adriana se ještě dopoledne sejde s mámou, aby jí oznámila, že končí. Než takové galeje, to se radši odstěhuje. Tím ovšem Kláru pořádně vyděsí. Co když nad ní pak ztratí kontrolu úplně? Jak bude Klára tuhle situaci řešet? Přivede tátu k rozumu? Co Vlastimilovi doporučí Miriam? A čím nakonec děda překvapí Adrianu?

Lumír jde do sebe
Lumír se hned ráno vypraví k doktoru Seidlovi pro výsledky svého vyšetření. Ten mu velkou radost neudělá. Lumírovi hrozí nejen infarkt, ale i cukrovka. Pokud nechce skončit jako otec, měl by urychleně změnit životní styl. Libor Lumíra natolik vyděsí, že si odpustí dnešní oběd u Michala. Později se do hospody sice vypraví, ale rozhodně ne kvůli Michalově vyhlášené kuchyni… Proč Lumír za Michalem zajde? Jakou boudu na Lumíra dnes ušije Nyklová? V čem si bude výborně notovat s Urbanovou? Co spolu ty dvě na zítřek upečou?

Moničina pomoc Michalovi
Monika s Márou vyrazí k Michalovi na oběd na telecí řízečky. Bude to vlastně tak trochu oběd na rozloučenou, protože Mára hned po něm vyrazí na jih Čech pomáhat svému kámošovi na stavbě domu. Monika bude mít zase snahu pomoct Michalovi, jenž zůstane v hospodě sám. Šárka totiž zůstane doma s těžkou virózou. Michal ale Moničinu nabídku odmítne s tím, že vše zvládne sám… Opravdu? Jak na tom bude za pár hodin? Čím ho Monika zaskočí? A čím dostane on ji?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.4.2013 - 2392. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz