Ulice 25.4.2013 - 2394. díl

Štěpán se hned ráno vypraví za Theou do krámku. Když ji opět po dvou měsících přes sklo dveří uvidí, přeci jen zaváhá. Jako by najednou ztratil odvahu. Matěj se mu znovu pokusí domluvit, aby už Theu nechal na pokoji a nic jí neříkal.

Jenže Štěpán bude o správnosti svého rozhodnutí přesvědčený. Tohle Thee prostě dluží. Ovšem když se za ní plný odhodlání znovu vypraví, v krámku už bude jen Kamila. Ta pro něj navíc nebude mít ani dobré zprávy. Thea šla do školy a do krámku se dnes už nevrátí. To pro Štěpána bude znamenat jedno. Že za ní bude muset zajít odpoledne domů… Neztratí nakonec Štěpán odvahu úplně? Opravdu se za Theou vypraví až k ní domů? Uvidí se s ní? Kdo všechno se o jeho návratu nakonec dozví? A co udělá Štěpánův návrat se samotnou Theou? Proč o ni bude mít Libuška opět obavy?

Monika na dně
Téma ranní debaty Romany a Moniky bude jasné – Michal. Romana bude Moniku varovat, aby si zbytečně nezavírala dveře u Máry, když ani neví, jak na tom u Michala je, co k ní cítí. Tohle Monika bude vědět přesně. Dokud bude chodit s Márou, u Michala nemá šanci, protože je Márův kamarád. Zároveň ale přizná, že s Michalem zažívá to, co s Márou nikdy nepoznala. Takže jediné řešení je říct Márovi co nejdříve pravdu a rozetnout vztah s ním Pak se uvidí. Teď si ale bude chtít užít další brigádu v hospodě. Jenže tam ji bude čekat jedno nepříjemné překvapení… Čím Moniku vykolejí Michal? A čím ji dostane Mára? Prozradí mu, co se v ní odehrává? A jak do jejího života zase jednou zasáhne Lída? Proč se Monika večer sesype? Kdo bude jejím utěšitelem?

Frantovo a Borisovo muzicírování
Boris by rád něco podnikl s Frantou a Viki, ale bude mít smůlu. Překvapeně zjistí, že u nich se od Velikonoc nic nezměnilo – nebo alespoň u Viki ne. Stále má domácí vězení a přísný režim. Nešťastný Franta i dnes doprovodí Viki ze školy domů. Pak se s Borisem přeci jen sejde. Pozve ho k sobě, aby se předvedl, co už umí zahrát. Borise jedna z jeho pecek natolik nadchne, že si začne mimoděk poklepávat do taktu. Franta se toho hned chytí a vymyslí pro Borise improvizovanou bicí soupravu, aby ukázal, co umí… Co na jejich muzicírování řekne Ema? A co Anča s Bedřichem? Čím dnes Boris překvapí Mikiho? A kdo dostane jeho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.4.2013 - 2394. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz