Ulice 26.4.2013 - 2395. díl

Skleslý Štěpán nebude moci ani dospat. Od brzkého rána bude přikovaný u mobilu a čekat na Theinu zprávu, jestli se s ním sejde, nebo ne. Matějovi se svěří, že pokud se Thea neozve do dvanácti, bude to brát jako odmítnutí a pojede.

Samotná Thea bude kvůli němu pořádně rozhozená. Hned ráno zajde za Terezou, aby se jí na Štěpána zeptala. Zajímalo by ji hlavně, co jí chce. Tereza nebude mít o ničem ani ponětí, a tak zavolá Matějovi. Právě na základě rozhovoru s ním se Thea nakonec rozhodne. Štěpánovi vzkáže, že se s ním odpoledne přeci jen setká... Co všechno se Thee bude do setkání se Štěpánem honit hlavou? Jak přijme novinku, kterou jí Štěpán přijel říct? Co pro sebe ti dva znamenají? Co s nimi jejich setkání udělá?

Vzpoura Franty a Viki
Viki bude ve škole bez nálady kvůli tátovi. Včera se zeptala, kdy jí zmírní režim, ale otec je stále neoblomný. O to více bude závidět Frantovi a Borisovi, kteří jí budou nadšeně líčit, jak včera založili kapelu. A hned ji vezmou do party coby zpěvačku. Zároveň se domluví, že odpoledne půjdou Borisovi koupit opravdové paličky na buben. Pro Viki to bude poslední kapka. Místo aby šla po škole domů, rozhodne se, že zůstane kluky. Následky na sebe však nenechají dlouho čekat... Jak Vikiina revolta dopadne? V kolik nakonec přijde domů? Proč budou Liškovi na Frantu pořádně naštvaní? A jak dopadne dnešní Frantovo setkání s Horákem? K čemu se nakonec Liškovi odhodlají? A jaký trapas se stane Anče s Toužimskou?

Jitčiny obavy
Lída dnes bude opět v pohodě. Monice se svěří, že jí moc pomohlo, jak jí všichni pomáhají. Jen jí bude vrtat hlavou, proč Monika na dnešek spala na kanapi. Monika to svede na Márovo pohodlí a raději řeč stočí jinam. Zatímco Lída bude zase plná elánu, Jitka si o ni bude dělat čím dál větší starost, zejména kvůli jejímu domácímu porodu. Pokusí se promluvit s Honzou, ale ten se postaví na Lídinu stranu. Pro něj je prioritou, aby se cítila dobře a nestresovala... Proč se Jitka Lídina domácího porodu tak obává? Přijme její rozhodnutí rodit doma? Co jí doporučí Olda s Monikou? A jak to vypadá mezi Monikou a Márou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.4.2013 - 2395. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz