Ulice 29.4.2013 - 2396. díl

Ema bude ráno nadšeně opěvovat patro, jež jí Bedřich k Toužimské udělal. Když navíc bezelstně přizná, že se jí už ani nestýskalo, bude mít Anča co dělat, aby na sobě nedala znát zklamání. Starosti bude mít i kvůli Frantovi, který bude pořádně přešlý.

Viki se Frantovi od pátku opět neozvala. Dokonce i Anča uzná, že její táta je až moc autoritativní. Ale stejně jako Franta bude věřit, že Bedřich pomůže i tentokrát. Skleslá Viki však bude jiného názoru. Její táta je po pátku na Frantu naštvaný ještě víc. A rozhovor s Frantovým tátou tohle zřejmě nespraví… Má Viki pravdu? Jak setkání Bedřicha s otcem Viki dopadne? Čím Horák vyrazí Bedřichovi dech? Co bude šokovat i Anču? Co nešťastnému Frantovi nabídne Ema? A jak se bude vyvíjet Frantovo a Borisovo muzicírování?

Rozrušená Lída: předčasný porod?
Mára s Monikou budou ráno Lídě domlouvat, aby se při úklidu tak nenamáhala. Lída je ale ujistí, že není nemocná, jen těhotná. A rodit se v nejbližší době opravdu nechystá, takže mohou být v klidu. Zatímco Lída bude nad věcí, její máma se bude stresovat čím dál víc kvůli Lídinu rozhodnutí rodit doma. Když si najde na internetu, že je to dokonce nelegální, hned se za Lídou vypraví, aby ji varovala. Zároveň ji zase začne přesvědčovat, aby rodila v porodnici, kde mohou lékaři včas zasáhnout. Pro Lídu to bude poslední kapka. Mámě oznámí, že se s ní už nechce dohadovat. Proto bude lepší, když se až do porodu již neuvidí… Smíří se Jitka s jejím rozhodnutím? Jak rozrušená Lída hádku s mámou ustojí? Čím vyděsí Moniku? A čím Moniku překvapí Mára? Co jí navrhne?

Thea a Libuška: přípravy na příjezd rodičů
Thee bude po setkání se Štěpánem stále mizerně. Přesto se Tereze svěří, že jednu výhodu tohle všechno má. Konečně pochopila, že se Štěpánem je opravdu konec. Už nebude čekat na zázrak, ale začne se starat zase sama o sebe. A vezme to opravdu důkladně. Zkoprnělé kamarádce oznámí, že vyrazí studovat do zahraničí. Své plány bude mít také Libuška, jíž dělá momentálně největší starost příjezd táty a Kateřiny… Co Libuška plánuje? Co bude chtít před tátou utajit? Jak se holky na příjezd rodičů připraví? A čím je táta s Kateřinou zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.4.2013 - 2396. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz