Ulice 30.4.2013 - 2397. díl

Lída ráno ujistí Máru s Monikou, že se zatím opravdu rodit nechystá. V noci to byl jen planý poplach, nic víc. Mára si přesto bude dělat starosti. Dokonce bude i zvažovat, zda odjet na okruh do Brna, kde ho čeká narozeninový dárek od Moniky.

Monika sice Máru přesvědčí, aby odjel, ovšem ten se na poslední chvíli rozhodne přece jen zůstat. Vyděsí ho totiž další bolesti Lídy. Operativně se domluví s Monikou, aby s Lídou zůstala doma, zatímco on za ni vezme Coolnu. A pro jistotu jí nechá i klíčky od svého auta, kdyby bylo nejhůř. To už začne mít nahnáno také samotná Lída a raději zavolá Honzovi. Dojde jí, že tentokrát už opravdu rodí... Jak se Lídin porod zkomplikuje? Kde nakonec bude rodit? Kdo se bude nervovat nejvíc? Jak Mára opět zachrání situaci? A co jeho, Moniku i Farské čeká večer?

Novinky pro velkého Borise
Kateřina s Borisem konečně dorazí do Ulice. Boris se ještě trochu zdrží v servisu, a tak bude mít Kateřina aspoň chvilku na rozmluvu s Theou. Okamžitě pozná, že dcera není ve své kůži. Nešťastná Thea se jí svěří, že Štěpán čeká s Veronikou dítě. Zároveň mámu ubezpečí, že tátovi o rozchodu se Štěpánem co nejdříve řekne. A odhodlá se k tomu hned, jak se táta objeví. Boris bude tuhle novinku těžko rozdýchávat. Ještě víc ho však naštve, že na rozdíl od něj Kateřina o všem věděla. Jenže to nebude jediná zpráva, která dnes Borise dostane... Jaká překvapení na něj u dcer ještě čekají? Co všechno mu prozradí vnuk? Co druhá dcera Libuška? Proč bude muset Kateřina žehlit, co se dá? Co Borise nejvíce raní? A na čem se Libuška nakonec domluví s Liborem?

Lenčiny a Jardovy čarodějnice
Lenka nechtěně zaslechne Simonin telefonát s Markétou. Simona se bude ze všech sil snažit osamělou Markétu nějak povzbudit, ale moc dobře jí to nepůjde. Markéta bude na dně. Lence dojde, že to Markéta teď nemá vůbec jednoduché. Sama byla před lety v podobné situaci jako ona – v cizím městě, v nové práci, bez přátel a blízkých... S čím se Lenka svěří Jitce? Co ji trápí? Vezme Jardu konečně na milost? Co jí Jitka poradí? Na čem se Lenka domluví s Miriam? A co Bedřich nabídne na dnešní večer Jardovi? Co dnes Jardu zaskočí? A kdo bude už zanedlouho novou posilou u Jardy a Bedřicha v dílně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.4.2013 - 2397. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz