Ulice 2.5.2013 - 2399. díl

Amálie bude na synovi vyzvídat, jak dopadlo jeho seznámení s Libuščinými rodiči. Libor ji ujistí, že dobře. Kateřině se zřejmě zamlouval a velký Boris na něj jen trochu pouštěl hrůzu, nic víc. Pro něj bude momentálně důležitějším tématem víkend s Adámkem. Rád by vzal Libušku s jejím synem na menší výlet.

Amálie si proto hned řekne o neděli, aby si vnuka taky trochu užila. Zatímco u Libora bude pohoda, u Nekonečných to zase trochu zaskřípe, tentokrát kvůli Thee. Rodičům totiž oznámí, že se rozhodla. Pojede studovat do Londýna... Jak to má Thea vymyšlené? Co jí na to řeknou Kateřina s Borisem? Jak Boris Theiny plány rozdýchá? S čím se svěří Kateřině? Co ho zasáhne? A co Kateřina prozradí holkám?

Jardovo rande s Lenkou
Jarda se ráno vzbudí úplně rozlámaný a hotový, přesto bude šťastný. Po dlouhé době stráví ráno se svou rodinou. Také Lenka bude ráda, že Jarda přes noc zůstal. Přestože se jejich hovor bude točit hlavně kolem Miri, oba budou cítit, že se to mezi nimi konečně obrací k lepšímu. Lence však vzápětí zkazí náladu Nyklová, k níž si zajde koupit svačinu do školy. Nyklová jí totiž okamžitě připomene Jardův prohřešek. Lenka ji ale rázně utne, že do jejího soukromí jí nic není... Jak Lenka zvládne opatrné vyzvídání Miriam? Na čem se s ní domluví? A co Jardovi dnes poradí Bedřich? Jak dopadne Jardovo a Lenčino tajné rande? Proč vlastně bude tajné? A proč bude Lenka Miriam večer lhát?

Zkouška pro Moniku
Mára si nebude moci přát lepší ráno. Jen co otevře oči, spatří spoře oděnou Moniku. Okamžitě ji proto upozorní, že mu v noci chyběla. A hned začne toto nedopatření napravovat. Jakmile však zmíní, že by mohli zase sestěhovat jejich postele, Monika couvne. Aby to Márovi nebylo divné, vymluví se na Lídu. Co když po propuštění z porodnice nakonec skončí na čas ještě u nich? Vzápětí ji ovšem Mára dostane přiznáním, jaký to pro něj byl adrenalin, když Lídu do porodnice vezl. A ještě víc ji zaskočí, když jí řekne, že by do porodnice daleko raději vezl těhotnou ji... S čím se Monika později svěří Romaně? Opravdu se jí povede na Michala zapomenout? Jaká zkouška ji dnes čeká? Jak ji ustojí? A proč se večer sesype?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.5.2013 - 2399. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz