Ulice 3.5.2013 - 2400. díl

Jakmile táta s mámou vstoupí do krámku, Thea zostražití a bude čekat další tátův výbuch. Ten ji ovšem překvapí návrhem, který jí vyrazí dech. Nejenže bude souhlasit s její stáží v Londýně. Dokonce tam pro ni najde i ubytování u známého a slíbí jí pravidelné kapesné, aby si nemusela po večerech vydělávat na brigádách.

Nic ale není zadarmo. Velký Boris bude po Thee na oplátku chtít, aby celé prázdniny strávila s nimi ve Francii. Dopolední idylka však u Nekonečných dlouho nevydrží. Velký Boris zase začne nabírat na obrátkách, jen co se před ním vnuk zmíní o Eliášovi a jeho deníku… Co všechno se velký Boris od vnuka dozví? Proč se naštve i na Libora? Co Kateřinu přiměje k tomu, že si zajde s Liborem promluvit? Co bude oběma dělat starost? A jak u rodiny pochodí velký Boris se svými plány na víkend?

Moničin boj se zamilovaností do Michala
Monika s Márou se ráno probudí rozlámaní na pohovce v obýváku. Noční film sice nedokoukali, protože při něm usnuli, ale po Moničině večerním splínu už nebude ani památky. Uzná, že Mára je prostě hrdina celé jejich rodiny. Zatímco Mára se bude později činit v Coolně, Monika s mámou opět vyrazí za Lídou a Eliškou. Jitku moc nepotěší, že Lída podepsala revers a ještě dnes odjede z porodnice i s malou domů. Přesto bude odhodlána Lídě pomáhat ze všech sil… Před čím ji bude Monika varovat? A jak si dnes Mára poradí s dědečkovským splínem Oldy? Co mu doporučí? Čím ti dva později dostanou Moniku? Proč bude Monika Márovi lhát? Jak zvládne další setkání s Michalem? A čím nakonec Máru překvapí?

Jardovy a Lenčiny tajnosti
Jarda bude v práci samý úsměv. Jeho proměna neujde Bedřichovi, který ji bude přičítat další Jardově noci strávené doma. Jarda ho sice vyvede z omylu, ovšem okamžitě se mu pochlubí, že včera měli s Lenkou regulérní rande. Bedřich mu doporučí, aby Lenku ihned pozval na další, ale Jarda s tím bude přeci jen otálet. Bude mít obavy z toho, aby se jeho přílišná snaha nakonec neobrátila proti němu samotnému… Co bude trápit Miriam? S čím se svěří Božence Puklické? Co začne dělat starosti Lence? A na čem se dnes Jarda domluví s mámou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.5.2013 - 2400. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz