Ulice 6.5.2013 - 2401. díl

Miriam ve škole ujistí Lenku, že dnešní hlídání Mirinky platí. Zároveň jí naznačí, aby s Jardou večer určitě nespěchali domů. Své kýchání pak svede na alergii. Zatímco Lenka jí alergii na pyl uvěří, Boženka Puklická Miriam hned odhadne a doporučí jí, aby šla co nejdříve do postele.

Jenže právě to Miriam odmítne, protože do společného večera Jardy s Lenkou bude vkládat velké naděje. Aby malou Mirinku nenakazila, zajde si do lékárny pro roušku. Pro sebe si pak koupí hromadu vitamínů a léku na nachlazení. Ovšem tentokrát své síly přeci jen přecení… Poznají Jarda s Lenkou, že Miriam je nemocná? Jak Miriam zvládne hlídání Mirinky? Proč o ni budou mít Jarda s Lenkou starost? A splní se přání Miriam, aby mezi těmi dvěma konečně povolily ledy?

Libor vs. velký Boris
Velký Boris ráno narazí v domě na Libora s Adámkem v náručí. A hned toho využije ke krátkému, ale údernému rozhovoru, při kterém Liborovi doporučí, aby se nepletl do výchovy jeho vnuka. Pokud bude chtít Boris s něčím poradit, ať ho odkáže na něj. Liborovi se to moc zamlouvat nebude, ale protože bude spěchat za Karolínou, nechá to být. O pár minut později řekne Boris své i Libušce. Jenže ta na rozdíl od Libora bude mít čas, a tak z toho bude pořádná hádka. Libuška se Libora zastane a tátovi doporučí, aby se mezi ně nepletl… Co Libušku namíchne nejvíc? Na čí stranu se postaví v tomto sporu Kateřina? Co Libušce vyčte z karet? Proč budou mít Kateřina s Libuškou kvůli Liborovi a velkému Borisovi plné ruce práce? A jak nakonec dopadne Borisův a Kateřinin odjezd?

Gábinino dilema
Gábina bude stále v jednom kole – Šíma, domácnost, Hynek, škola. Tereze se svěří, že u nich doma je pořád dusno kvůli jejímu rozhodnutí studovat v Liberci. Gábina se však na školu připravuje i přes Hynkův nesouhlas. Když ji Tereza pozve na svou a Matějovu oslavu narozenin, ihned bude souhlasit. Jenže pak jí dojde, že to asi nebude možné kvůli hlídání. Tereza jí proto navrhne, že s ní po škole půjde domů a s Hynkem to už domluví. I přes to však bude Gábina váhat, jestli na mejdan jít… Proč? Čeho se bude Gábina obávat? Na čem se domluví s Terezou? Podaří se Tereze přesvědčit Hynka, aby Gábinu na její narozeninovou oslavu pustil? A proč bude mezi Gábinou a Hynkem doma zase dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.5.2013 - 2401. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz