Ulice 7.5.2013 - 2402. díl

Gábina bude stále zvažovat, zda na oslavu Tereziných a Matějových narozenin jít. Bude mít obavy, že setkání s Vaškem nezvládne. Tereze se navíc svěří se svým pocitem, že s Hynkem jsou už každý někde jinde.

Tereza Gábinu povzbudí a zároveň i uklidní ujištěním, že ji na mejdanu ohlídá. Vyfiknuté Gábině to před odchodem na večírek bude natolik slušet, že to Hynka rozhodně nenechá chladným. Gábina ale bude natolik spěchat, že si s ním nedá ani večeři. Jen co odejde, dostane Hynka Šíma, jenž na chvíli osamí v ložnici rodičů... Co Šíma provede? S čím se Hynek svěří Oldovi? Co mu Olda nabídne? A jak Gábina zvládne mejdan u Matěje a setkání s Vaškem? Uhlídá ji Tereza, jak slíbila, nebo si k ní Vašek přece jen cestičku najde?

S Miriam je zle
Lenka ráno Jardu příliš nepotěší. Mirinka v noci dostala teplotu, takže cesta do školky se ruší. Místo toho se Lenka s Jardou operativně domluví na hlídání, aby mohla jít do školy odučit alespoň své hodiny, když nemocná Miriam bude chybět. Avšak ve škole bude Lenku čekat další krizová situace. Miriam totiž v posteli nezůstane, jak jí včera doporučil Jarda. Výsledek? Na své první vyučovací hodině omdlí, takže bude muset zasahovat ředitelka školy Puklická. A ta Lenku okamžitě odešle s Miriam k lékaři... Co je Miriam? Jak vážné to s ní je? Proč si o ni budou všichni dělat starost? Jak její kolaps paradoxně napomůže dalšímu sblížení Lenky s Jardou? A čím Jarda překvapí své blízké?

Kalamita v Peškově domě
Adriana se bude činit coby zástupkyně pana domácího. K revizi domovního kotle však nedojde, přestože se Adriana bude snažit ze všech sil. Ve sklepě ji totiž bude čekat nepříjemné překvapení. Potkani. Revize se kvůli nim odloží na neurčito, z Adriany se rázem stane bezdomovkyně. V domě s potkany totiž ona nebude ani minutu! A okamžitě zavolá mámě, aby spolu tenhle průšvih vyřešili... Proč o tom Klára nebude chtít říct Amálii? K čemu přesvědčí Adrianu? Podaří se jí uklidnit vynervovanou Nyklovou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.5.2013 - 2402. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz