Ulice 8.5.2013 - 2403. díl

Gábinu sex s Vaškem pořádně rozhodí. Jen co se Matěj s Bětkou vrátí domů, Gábina se bude snažit co nejrychleji zmizet, aby na ní nikdo nic nepoznal. Zamilovaný Vašek na ni bude nenápadně naléhat, aby ještě domů nechodila, ale Gábinu „vysvobodí“ Eddie. Navrhne jí, že půjde s ní, aspoň se podělí o účet za taxi.

Jen co Gábina dorazí domů, přijde jí zamilovaná esemeska od Vaška. A to už na ni bude moc. Podlomí se jí kolena právě ve chvíli, kdy z ložnice vyjde Hynek. Ten si její stav vyloží po svém. Gábina mu to vymlouvat nebude. Naopak se bude snažit hrát opilou, aby Hynkovi nemusela nic vysvětlovat... Opravdu Hynek nic nepozná? Nezačne ji podezřívat, ani když se Gábina bude snažit vyvléknout z rodinného výletu na motokáry? S čím se Gábina svěří Tereze? Jak to bude s ní a Vaškem dál? Před čím ji bude Tereza varovat? A čím dostane Gábinu Hynek? Proč u nich bude zase dusno? A proč bude Gábina večer na dně?

Jed v Peškově domě
Jen co Amálie vejde k Nyklové do krámu, už to od ní schytá kvůli potkanům v jejich domě. Jak to, že se stále nic neděje? Amálie se tak dozví o nadělení v kotelně a hned ho začne řešit. Liborovi sice přizná, že by to nejraději nechala na Kláře a Adrianě, ovšem riziko rozmnožení nežádoucích nájemníků bude přeci jen příliš velké. Ani ona však Vlastimilovi nezavolá. Nebude mu chtít kazit dovolenou. Místo do přírody vyrazí do obchodu nakoupit pasti, aby s potkany co nejdříve zatočili. Zatímco bude pryč, do domu dorazí Klára s deratizérem, jenž jí doporučí rozmístit po domě jed... Na čem bude chtít Klára ušetřit? Jak tohoto nadělení bude chtít využít ve svůj prospěch? Co jí na jedovaté pasti řekne Lenka? A co Amálie? Proč se ty dvě zase chytnou?

Eva boduje u Emy
Ema bude hodně přešlá. Zítra mají s holkami taneční soutěž a jí stále nejde jedna pasáž. Přestože bude doma poctivě trénovat, přes tohle místo se ne a ne dostat. Anča se ji pokusí povzbudit ujištěním, jak skvěle jí to jde, ale na Emu to tentokrát nezabere. Naopak opáčí, že Anča tomu prostě nerozumí. Povzbuzení a navíc i rady se jí však dostane už vzápětí od někoho, od koho by to vůbec nečekala... Co bude pro Anču hořkou pilulkou, kterou dnes bude muset skousnout? Kdo Emu povzbudí? Čím Ema dostane Anču večer? A jak půjde Frantovi a Borisovi jejich muzicírování? Proč se ti dva pohádají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.5.2013 - 2403. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz