Ulice 9.5.2013 - 2404. díl

Amálie hned ráno vylíčí Liborovi, jak se včera pohádala s Klárou kvůli jedu na potkany, který po domě nechala rozmístit. Také přizná, že později jed zlikvidovala a místo něj rozmístila mechanické pasti. Podle Libora to je jasné vyhlášení války, ale Amálie se tomu bude bránit. Nic takového v úmyslu nemá. Jen nechce, aby kdokoliv zbytečně trpěl.

Klára nebude mít o Amáliině akci ani ponětí. O to více bude naštvaná, když se do ní při kontrole jedovatých pastí pustí deratizér. Klára ho uklidní a přesvědčí ho, aby jed po domě znovu rozmístil. Zároveň ho ujistí, že se postará o to, aby na svém místě už zůstal... Jak je možné, že se jedem otráví Máňa? Čí vinou budou bojovat o život? Přežije? Jak Klára dostane na svou stranu Nyklovou? Co bude pro Amálii poslední kapkou? Kdo komu nakonec vyhlásí otevřenou válku?

Eva parťačkou Emy
Ema bude ráno hodně nervózní z blížící se taneční soutěže. Nejradši by zůstala doma, aby mohla celý den trénovat. Pro Anču bude těžké slyšet, že oporou je nyní Emě Eva, která jí pomáhá a povzbuzuje – třeba tím, že jí pošle svou bláznivou fotku. Přešlý bude i Franta, jenž se bude stále trápit kvůli Viki. Její táta sice odjede do Španělska, ale domácí vězení Viki nezruší. O to více bude Viki Frantovi závidět víkendový výlet s rodiči do jižních Čech. Jenže Franta by byl daleko radši s ní... Co dnes bolestně zasáhne Anču? S čím se později svěří Bedřichovi? Co naopak potěší Emu? Čím se jí pochlubí? Co plánuje Eva? A čím dnes Franta zaboduje u Viki, pro kterou si zajde táta až do školy?

Nyklová opět kuje pikle s Miladou
Nyklovou ani trochu nepotěší jedna z místních drben. Nenápadně bude vyzvídat, co se stalo, že jí Urbanová nemůže pomalu přijít na jméno. Zároveň naznačí, že se to týká nepovedené seznamovací večeře, na niž před pár dny nedorazil Lumír. Urbanové se prý nejvíc dotklo, že se jí už pak nikdo neozval a ani se neomluvil. Nyklová se hned chytí za nos. O tak skvělou partii, jako je Urbanové neteř Milada, by přeci jen nerada přišla. A tak začne okamžitě konat – samozřejmě v Lumírově zájmu... Na čem se Nyklová domluví přímo s Miladou? Jaká Miladina prosba ji trochu zaskočí? Jak bude pokračovat Lumírovo sportování se Simonou? Co si ti dva naplánují? A jaké pikle dnes bude kout Nyklová doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.5.2013 - 2404. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz