Ulice 10.5.2013 - 2405. díl

Nyklová přichystá Lumírovi opulentní snídani, aby si ho dobře naladila před rozhodujícím rozhovorem. Jakmile Lumír usedne k jídlu, Nyklová nenápadně naváže na jejich včerejší rozhovor o nevěstách. Nadhodí, že by vlastně o jedné pro Lumíra věděla.

Nyklová bude neteř Urbanové tak vychvalovat, že Lumír nakonec kapituluje a slíbí jí, že se s Miladou seznámí. To ovšem nebude tušit, jakou boudu na něj máti zase ušije. Ta se totiž prozíravě nepochlubí, že mu rande domluvila už na dnešek. O to větší šok to pro ni bude, když Lumíra odpoledne přistihne, jak si balí věci a chystá se odjet na Šumavu… Jak Nyklová vysvětlí Miladě Lumírovo přátelství se Simonou? Jak to samé bude vysvětlovat Simona Jitce a Romaně? Jak rande Lumíra s Miladou v režii Nyklové nakonec dopadne? A proč se matka na Lumíra naštve jako nikdy předtím?

Emino taneční vystoupení
Ema bude ráno pekelně nervózní z dnešního vystoupení na taneční soutěži. Anče se svěří, že kvůli tomu ani nemohla v noci spát. Zároveň ale neopomene dodat, jak je pro ni důležité, že ji přijde podpořit Eva. Anča si tak znovu bolestně uvědomí, jak se jí Ema vzdaluje. Příliš ji nepotěší ani Frantova zaťatost a jeho tvrdošíjné odmítání jít se s nimi na Emino vystoupení podívat. Franta bude mít totiž své plány. S Borisem se domluvili, že spolu budou zase zkoušet. Jenže to ještě Franta nebude tušit, že Viki vymyslí něco, co jejich situaci kardinálně změní. Rozhodne se chodit sboru a spoustu zkoušek kvůli Frantovi vynechávat. A začne s tím hned dnes… Jak tajné rande Franty a Viki dopadne? Čím Franta naštve Borise? Čím ho pak Boris zaskočí? Proč bude po Emině vystoupení Anča na dně? Podaří se Bedřichovi ji aspoň trochu povzbudit?

Gábina mezi Hynkem a Vaškem
Hynkovi ráno odpadne klient, a tak toho bude chtít hned využít. Šimon ve školce, s Gábinou doma osamí nikým nerušeni – lepší příležitost k milování by si už snad ani nemohli přát. Gábina ho však zkalme. Vymluví se na spoustu věcí do školy, které bude jen tak tak stíhat. Tohle Hynek pochopí a víc na ni naléhat nebude. Lhát dnes bude i Vašek, jehož Matěj přistihne, jak je duchem mimo… Na co se Vašek vymluví? Jak dopadne jeho dnešní tajná schůzka s Gábinou? Na čem se spolu ti dva domluví? Co dnes Hynkovi navrhne Olda? A čím pak Hynek dostane Gábinu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.5.2013 - 2405. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz