Ulice 13.5.2013 - 2406. díl

Lumír se Simonou se vrátí dnes ráno ze Šumavy plni zážitků, ale také pořádně hladoví. Při pohledu do Simoniny vyjedené spíže hořce zalitují, že si s sebou nepřivezli žádné pečivo z domácí pekárny, ve které se posilnili během cyklistického výletu.

Jenže Lumír se nenají ani doma. Jeho lednice bude ještě prázdnější než ta Simonina. Navíc doma nenajde ani matku, a tak to vezme do práce přes krám, aby zabil dvě mouchy jednou ranou. V pekařství ho ovšem bude čekat další překvapení – jeho matka nebude ani tam. Prý je ještě doma – u sebe doma… Jak dlouho bude Nyklová trucovat? Odprosí ji Lumír? A jak to vypadá mezi Simonou a Lumírem? S čím se Simona svěří Jitce?

Rána pro Anču
Franta se bude hned ráno radostně vítat s Viki, jež má doma stále přísný režim. Franta ji aspoň potěší kytičkou vřesu, kterou jí natrhal o víkendu na výletě s Bedřichem a Ančou. Nezapomněl ani na Emu, na niž bude dárek z čundru čekat doma. Zatímco Ema se bude těšit domů, Franta po skončení vyučování zase posmutní. Viki dnes půjde do sboru, takže spolu již nebudou. To uvítá Boris, jenž se s Frantou okamžitě domluví na další zkoušce jejich kapely. Svým způsobem zvláštní den dnes bude mít i Bedřich. Do dílny jim konečně nastupuje nová posila – Martin Matouš… Co dnes nepříjemně zaskočí Anču? Co jí začne dělat velkou starost? A z čeho bude mít těžkou hlavu Ema?

Gábina mezi rodinou a Vaškem
U Hynka a Gábiny bude ráno panovat nečekaná pohoda. Víkend na chatě očividně všem prospěl. Jenže idylka to bude jen zdánlivá. Jakmile Gábinu pozve Vašek odpoledne na procházku, bude v tom zase lítat. Na jedné straně rodině, na straně druhé Vašek, s nímž prožívá to, co jí už Hynek asi dát nedokáže. Gábina schůzce neodolá a stejně tak neodolá ani další Vaškově nabídce… S čím se Hynek svěří Oldovi? Jak svůj vztah s Gábinou vnímá? A jak dopadne Gábinino dnešní rande s Vaškem? Čím Gábina večer překvapí Hynka? A co kvůli ní udělá Vašek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.5.2013 - 2406. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz